Koton yeni sezon abiye elbise modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Koton yeni sezon abiye elbise modelleri
koton 2018 abiye modelleri, koton abiye modelleri, koton elbise modelleri, koton zeynep tosun koleksiyonu, koton dilek hanif elbise modelleri ile ilgili konumuzu sizler için paylaşıyoruz.

Günlük ve özel günler için tasarladığı giyim modelleri ile bayanların gönlünü kazanan markaların başın da gelen isimlerden biri olan koton, yeni sezon da oldukça iddialı bir abiye koleksiyonu ile yine göz kamaştırıyor.

Ünlü modacılardan Dilek Hanif ve Zeynep Tosun'un da tasarımlarının bulunduğu koton abiye koleksiyonun da iddialı ve dikkat çekici şık tasarımlar bulunuyor.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg


Dilek Hanif tasarımların da genellikle tül ve dantel detaylarını tercih ederken Zeynep Tosun ise bu senenin modasından biri olan volan ve fırfırlarını tasarımlarına yansıtıyor.

Yine senenin modası kadife elbise modellerinin de yer aldığı abiye koleksiyonun da tül, dantel, şifon ve kadifeler ağırlıkta yer alıyor.

Özel günlerin vazgeçilmez giyim stili abiye elbise modelleri için öyle mağaza mağaza aramanıza gerek yok... Size en yakın bir koton mağazasına giderek mutlaka yeni sezon abiye koleksiyonuna göz atmanızı tavsiye ederim. Fiyatlarının da oldukça makul olduğunu söyleyebilirim. Bütçenizi sarsmadan da oldukça şık olabilir ve hatta ünlü modacıların tasarımlarını giyebilirsiniz.
 
Zeynep Tosun koton koleksiyonu gerçekten çok şık ben bizzat gördüm ve hatta denedim özellikle yılbaşı için tasarladığı çok şık kıyafetler var koleksiyonda. Bu sene bol kesim kol modası var ama ne yalan söylesem ben beğenmedim çok kaba duruyor ve kilolu gösteriyor
5-jpg.80963
6-jpg.80964


bu iki elbise çok hoşuma gitti ama mağazada daha önce gözüme çarpmadı mutlaka denicem üzerime güzel olursada alacam:) diz üstü uzun çimeler ilede çok güzel kombinlenecek elbiseler.
 
Geri
Üst