Kullandığımız, Tavsiye Edebileceğimiz Parfümleri Paylaşalım Melekler :)

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Kullandığımız, Tavsiye Edebileceğimiz Parfümleri Paylaşalım Melekler :)
en güzel parfüm, en güzel koku, kullandığınız parfüm hangisi


Sevgili melekler, koku denince benim için dünya durur. Gerçekten şöyle mis gibi kokan bir insanla sohbetin muhabbetin yeri bile bir başka oluyor benim için. Eminim siz de benim gibi düşünüyorsunuzdur. Güzel kokuyu kim sevmez ki? Tüm duyuları harekete geçiren, canlılık veren, kişiliği gösteren ve de tarz katan parfümlerimizi bu başlıktan paylaşmaya ne dersiniz?
En sevdiğiniz parfüm hangisi?:parfum:
Vazgeçemediğiniz parfümün adı ne?:parfum:
Aradığınız ancak bulamadığınız o güzel parfümünüz hangisi?:parfum:
Mutlaka deneyin diyebileceğiniz bir parfüm var mı?:parfum:
Parfümde son nokta, işte budur diyebileceğiniz parfüm hangisi?:parfum:

Hadi durmayın, paylaşın, topik mis gibi koksun :parfum::parfum::parfum:



parfüm.jpg
 
Kimse başlamadığına göre önce ben başlayayım o zaman. Bizzat denediğim ve hala kullandığım, bu notaları (sıcak, baharatlı notalar) sevenler için kesinlikle tavsiye ettiğim parfümleri şöyle sıralayabilirim. Unuttuklarımı ya da sonradan denediklerimi yine yazarım bu başlık altından..:D:D

Karl Lagerfeld - Chloé (Şu yaşa kadar gördüğüm en güzel parfüm)

chloé.jpg






Calvin Klein - euphoria

euphoria.jpg






Nina Ricci - Ricci Ricci

ricci-ricci.jpg


Chanel - No:5

chanel.jpg




Chanel - Noir

chanel-noir.jpg





Chanel - Coco Mademoiselle

coco.png





Issey Miyake - A Scent

a-scent.jpg






Paloma Picasso (Kendisi ünlü ressam Pablo Picassonun kızı olur:D:D )

paloma-picasso.jpg






Avon - Incandessence

incandessence.jpg
 
Asla vazgecemicem iki parfümüm var.

1.Calvın kleine eternity

eternity.jpg




2.Hypnotic poison


hypnotic-poison.jpg


ohhh miss gibiiiii:D:D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Avon - Incandessence

incandessence-jpg.28124



Uzun bir süredir kullandığım parfüm bu :D:D Açık tenli olduğum için çiçek kokuları tam bana göre hem eşimde avonun kullandığım Incandessence parfümünü çok beğeniyor hahaha Daha önceleri burberry weekend ve kenzo flowers kullanıyordum. Ama dediğim gibi uzun zamandır tek kokum Incandessence;)
 
Merhaba arkadaşlar. Benim parfümden en büyük beklentim kalıcı olması. Elimde sürekli parfüm şişesiyle dolaşmak istemiyorum. Sürekli hareket halinde olduğum bir işim olduğu için terlemelerim çok fazla oluyor. Tabi parfüm sadece kokuyu bastırdığı için koltuk altı deodorantı da kullanıyorum. Parfümü sabahları evden çıkarken kullanıyorum ve inanın 3 gün boyunca kazağımda koku kalıyor.


Kuzenim yurt dışından Alıen adında bir parfüm getirdi. Ben 3 aydır bu kokuyu kullanıyorum ve çok memnunun. Çok da tatlı bir kokusu var. Alerjim olduğu için seçim konusunda çok kısıtlıyım ama bu parfüm bana gayet iyi geldi. Fiyatını bilmiyorum. Bu ismi yazarak fiyat araştırması yapabilir ve deneme yaparak severseniz kullanabilirsiniz.
 
Kızlar size yıllardır kullandığım parfümü tavsiye edicem.30 yaşındayım ve 10 yıldır guccı markalı parfümü kullanıyorum. Çok çeşitleri var ben guccı rush kullanıyorum. Tanımadığım insanlar dahil olmak üzere herkes hangi parfümü kullandığımı sorar. Ben beyaz tenli olduğum için bana uygun. Diğer ten renklerinde nasıl kokar bilemem. Çünkü ten renginin kokular üzerinde etkisi olduğunu hep söylerler. En azından beyaz tenliler için kesinlikle önerebilirim.


Fiyatı konusuna gelince, en son 75 ml olanı 232 TL ödeyerek aldım. Sürekli takip ederseniz kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Ben uygun fiyat bulduğum zaman 2 tane alıp stokluyorum. Kırmızı dikdörtgen şişesi var. Ben çok memnunum. Umarım siz de memnun olursunuz.
 
Calvin Klein Deep Euphoria parfümünü kullanıyorum. Kokusu çok güzel ve cezbedici. Tenimlede uyum sağlıyor. Fiyatı biraz tuzlu 214 tl ye almıştım ama kokusuna değer...
 
Geri
Üst