Kütük masa ayakları modelleri ve fiyatları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kütük masa ayakları modelleri ve fiyatları
kütük ağaç masa modelleri, doğal kütük masa modelleri kütük masa modelleri, kütük masa ayakları, kütük masa ayak modelleri ile ilgili bilgileri sizler için bu konumuz da paylaşıyoruz.

Dekorasyon da son trend kütük ağaç masa modelleri dekorasyon da fark yaratmak isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Evinize otantik ve doğal bir görünüm katan kütük masa modelleri kadar masanın da ayakları özenle seçilerek modelin estetik görünümüne katkı sağlıyor.

Ülkemiz de doğal gaz kullanımının yanısıra odun ve kömür sobalarını da kullananların çoğunlukta olduğunu biliyoruz. Şöyle gürül gürül yanan odun sobasının keyfine bedel sanırım hiçbir şey yoktur. Sobalar da yanan bu kütükler günümüz de dekorasyonun bir parçası haline gelerek çok değerli bir yere sahip olmuştur.

Doğal kütükten uygulanan mobilyalar, modern teknoloji ile birleştirilerek ortaya sıradışı dekorasyon örnekleri çıkıyor. Yaşam alanlarına fark getiren kütük ağaç masa modellerinin de ayak kısımları özenilerek seçiliyor.

ağaç masa ayakları.JPG
doğal kütük masa (1).JPG
doğal kütük masa (2).JPG
kütük masa ayak modeli.JPG
kütük masa ayak modelleri.JPG
kütük masa modelleri 2018.JPG
kütük masa modelleri.JPG
kütük masa.JPG


Eğer baştan aşağı tamamen kütük bir masa istiyorsanız o zaman ayak kısımlarını da kütükten tercih edebilirsiniz. Bunun yanın da üst kısmı ağaç ama ayaklar farklı bir model olsun diyorsanız da o zaman metal ayak modellerini tercih edebilirsiniz. Metal ayak seçimin de ise kaliteli ve ağırlığa dayanıklı modelleri tercih ederseniz olası kötü bir süpriz yaşamak zorun da kalmazsınız.

En çok tercih edilen kütük masa ayaklarını sıralarsak, metal masa ayakları, firkete metal ayak modelleri, aliminyum masa ayak modelleri, zincir kütük masa ayakları, retro masa ayaklarını sıralayabiliriz. Kütük masa ayağı fiyatlarına gelince, 100 tl gibi rakamlardan başlayarak malzemenin kalitesine ve modeline göre bu fiyat artış gösteriyor. Ama öyle abartılacak kadar büyük rakamlarla satılmayan kütük masa ayakları ile masanıza estetik bir görünüm sağlayabilirsiniz.
 
Geri
Üst