Lazer Epilasyon Yaptırmadan Önce Yapmanız Gereken Hazırlıklar

T

TİTAN

Forum Okuru
Lazer Epilasyon Yaptırmadan Önce Yapmanız Gereken Hazırlıklar
lazer epilasyon lazer epilasyon öncesi lazer epilasyon öneri lazer epilasyon öncesi hazırlık ile ilgili bilgiler burada melekler. İstenmeyen tüyler ne yazık ki tüm kadınların baş sorunu melekler. İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri fazlasıyla mevcut. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak için katlandığımız bu yöntemlerden bazıları tüy dökücü kremler ve geleneksel ağda uygulaması. Artık bunlardan bıktık, kesin çözüm iztiyoruz diyorsanız da yapacağınız şey lazer epilasyon ile bu soruna kökten çözüm bulmak. Lazer epilasyon uzmanlar tarafından yapıldığında güvenilir bir yöntem. Yalnız lazer epilasyon öncesi hazırlıkları olduğunu unutmayın ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız lazer epilasyon öncesi hazırlık önerilerimize bir göz gezdirin melekler :)


lazer-370.jpg




Lazer epilasyon hedef kılların kökü olduğu için uzun kıllar mümkün olduğunca kesilmelidir. 1 ila 2 mm lik kıl lazer epilasyon için yeterlidir. Daha uzun kıllar verilen lazer enerjisini çekip derinin üzerinde yapışık, çizik çizik yanıklara sebep olabilmektedir. Vücudu birkaç gün önceden jiletlenmek doğrudur. Ağda olduğunda kıllar düzensiz çıktığından önermiyoruz ama jilet uygulanabilir.

Kılların kökünden alınması lazerin etki edeceği kıl kökünü ortadan kaldıracağı için, beklenen fayda sağlanamaz. Bunun için lazer epilasyondan önce kıllar jiletlenmelidir. Böylelikle kıl kökleri deri içinde kalır ve lazer epilasyon daha iyi sonuç verebilir.
 
ben bıyık bölgeme 1o seans yaptırdım ama sonuç alamadım.eskisine göre tabiki az ama bitmedi.zaten daha kalın tüylere hitap ediyor lazer epilasyon.yinede güzel bişey :)
 
zararları neler ki bu lazerin? ben ilerde 2-3 sene sonra bacak, kol, bikini bölgesi, koltuk altı yani toptan aldırmayı düşünüyorum da :D
 
Geri
Üst