Lazer epilasyonla İğneli arasındaki Büyük Fark

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Lazer epilasyonla İğneli arasındaki Büyük Fark
lg.php

İğneli epilasyon kıl köklerine tek tek elektrik akımı verilerek kıl kayıpları sağlar. Bu nedenle uygulama alınacak bölgenin genişliği ve büyüklüğüne göre uzun saatler sürebilir. Meleklerim buda hem çok acı verici hemde uzun zaman alır. Lazer epilasyon herzaman daha avantajlıdır.
epi-38d.jpg


Lazer epilasyonda ise tek lazer atışı ile birçok kıl köküne ulaşarak etki eder. Güçlü soğutma sistemleri sayesinde de acı hissi çok daha azdır.

Genelde kıl köküne göre seçilecek epilasyon tipi kılı tüye ve ayva tüyüne çevirince ise yine farklı bir lazer türüne geçilir.
 
Merhaba Belen.Evde kullanmak için rio x60 tarayıcı lazer var.Bunu kullanmak istiyorum.Sence kesin sonuc verirmi.


Nursenacım çok özür diliyorum sorunu çok geç gördüm. Ben Alexsandr makine kullandım ve ayva tuyu denılen safhaya geldim. İiyiki yaptırmısım dıyorum. Bu dediğiniz makinayı ise kesinlikle evde kullanmak amaçlı tavsiye etmiyorum.
 
Arasındaki TEK Ve BÜYÜK FARK

İğneli Epilasyon ; Lazerin görmediği ince , zayıf ve sarı kıl köklerini yok eder...
Lazer Epilasyon ; İğneli Epilasyon ile Yapılamayacak geniş bölgeleri (tüm bacak, tüm kol, sırt, gövde gibi) lazer epilasyon ile tamamen yok edilir. Lazerin görmediği ince , zayıf ve sarı kıl köklerini iğneli epilasyon yöntemi ile yok edilir...
 
Hormonlardan kaynaklanan tüylenme tedavisinin bitmesine yakın iğneli epilasyona başlarsın eğer kıllar aynı kalınlıkta çıkarsa lazere başlayabilirsin...
 
Geri
Üst