lazer epilasyonla sonuc alan var mi?

Ben yaklaşık 4 yıl önce yaptırmıştım koltuk altı ve bikini bölgesini. o zamanlar İstanbul'daydım. hala da çıkmadı. çok da memnunum. istanbulda olanlar için adres verebilirim. Bir de bu tür işlerinizi güzellik merkezleri ve kuaförlerden ziyade doktorlara yaptırın lütfen. ortalık sahtekarlardan geçilmiyor.
 
Selam kızlarrr. Ben 3 ay önce lazer epilasyon yaptırmaya başladım. Koltuk altıma ve genital bölgeme yaptırıyorum. Henüz tam olarak kıllardan kurtulmuş olmama rağmen 3 aydır çok rahatım. Kılsız yaşamak neymiş anladım. Kendimle barışık biri oldum diyebilirim. Yaza kadar biter sanırım ve rahat bir yaz geçiririm.


Ağda yapmaktan ya da yaptırmaktan nefret eden herkes bence lazer epilasyon yaptırmaya başlamalı. Şuan zaten fiyatları da gayet makul; fırsattan yararlanmak lazım!! Çıkan kılların kendi kendine dökülmesine şahit olmak harika bir duygu; yaptırdığınıza asla pişman olmazsınız. Daha önce neden yaptırmadım diyorum. Maddi açıdan bir sıkıntınız yoksa hemen başlayın derim.
 
Ben 2 yıl önce lazer epilasyon yaptırdım hem de vücudumun her yerine. 2 yıldır bu yana bir tane bile çıkan kılım yok. Çok ama çok memnunum. Bazen düşünüyorum, yıllarca ağda yaptırmakla nasıl uğraşmışım diye. Ağda demek, dert demek! Her ay kuaföre para vermektense, lazer epilasyon yaptırmak daha mantıklı.


Düşünüldüğü gibi yan etkileri ve tehlikesi yok; zaten olsaydı bu kadar insan yaptırmazdı. Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kesin sonuç almak için seans ve kontrolleri atlamamak gerekiyor. Ben tüm seanslarıma ve kontrollerime aksatmadan gittim; netice olarak kıllarımdan kurtuldum hem de ömür boyu. Ağdaya, jilete elveda etmek isteyenler hiç düşünmeden yaptırsın
 
Lazer epilasyon, henüz yeni yeni tercih edilmeye başlandığı zaman , çeşitli spekülasyonlar da ortaya atılıyordu. Yok kanser yapıyomuş,yok kadınların gögüslerin de kiste neden oluyormuş falan filan. Neyseki yaygınlaşmasıyla insanlar lazer epilasyonun hehangi bir zararı olmadığını öğrendi. Bildiğim kadarıyla 18 yaşın altındakilere uygulanmıyor. Ama gerçekten lazer epilasyon bir harika .Gerek kadınlar gerekse erkekler istenmeyen tüylerden bir kaç seanta kurtulabiliyor.
 
Kızlar benim tüm vücudum tüylü olduğu için artık sir veya başka türlü yöntemler ile başa çıkamıyordum. Bir hafta sonra tüylerim tekrar çıkmaya başlıyordu. Artık hayatımın büyük bir kısmını güzellik salonlarında geçirmeye başlamıştım. Aklımda sürekli olan ama korktuğum lazer epilasyonu yaptırmaya artık delirdiğim bir gün karar verdim.


Bir anda kendimi lazer epilasyon yapan bir salonda buldum. Tüylerimi inceledikten sonra uygun olduğunu söylediler. Ertesi gün hemen randevu verdiler. İtiraf edeyim biraz tedirgin olmuştum. Tüylerimi kısaltıp beni buz gibi bir odada sedyeye yatırıp atışlar yapmaya başladılar. İnanın dayanılmayacak bir durum asla yok. Şu anda 3 seans geçti ve tüylerim yarı yarıya azaldı diyebilirim.
 
Kızlar hepinize selam. Ben 2010 yılında bacak, koltuk altı ve kol bölgeme lazer yaptırdım. Artık sir yaptırmaktan çok sıkılmıştım ve bu işi kökünden çözmeye karar verdim. Yaşadığım şehirdeki yerleri araştırdım ve güvenilir olan bir yere giderek bilgi aldım. 6 seansta tüm tüylerimden kurtuldum ve hala aynı şekilde yaşıyorum.


Çevremde bir süre sonra tüyler çıkıyor diyorlar ama bende o sıkıntı olmadı. Bence gittiğiniz yerin de önemi var. Kullanılan cihazların son teknoloji olması da etkili diye duymuştum. Ben kesinlikle lazer epilasyonu herkese tavsiye ederim. Bana çok soran oluyor bende yaşadıklarımı herkese anlatıyorum. Sizinle de bu konuda tecrübemi ve aldığım olumlu sonucu paylaşmak istedim.
 
Geri
Üst