Lazerle Varis Tedavisi Bilgileri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Lazerle Varis Tedavisi Bilgileri
lazerle varis tedavisi, lazerle varis tedavisi hakkında, lazerle varis tedavisi fiyatları

Birçok bayanın ortak cilt sorunlarından biri olan varis artık tarihe karışıyor. Lazer ile günümüz de birçok soruna çare olurken buna varis tedavisi de ekleniyor. Lazer ile varis tedavisi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler için gereken bilgileri sizler için paylaşıyoruz.
varis-tedavisi.jpg

Varis günümüz insanlarında yaygın olarak görülen hastalıklardan biridir. Genellikle insanlar varisten nasıl kurtuluruma cevap aramaktadırlar. Bundan dolayı variste ameliyatın son çare olması gerektiği uzmanlar tarafından söylenmektedir. İngiltere’deki Ulusal Sağlık Enstitüsü, birçok vakada ameliyatın son çare olması gerektiğini ifade etti.
Birleşik Krallıktaki yetişkin bireylerin üçte biri vücutlarında şişkince, göze hoş görünmeyen ve çoğunlukla acı verici varisler olduğu araştırmalar neticesinde anlaşılmıştır.
Bununla birlikte varis, hasta için çok büyük bir tehdit haline gelmediği müddetçe lazerle tedavi, ameliyattan daha ucuz başarı oranı daha yüksektir.
Geçtiğimiz yıl Birleşik Krallıkta 35 bin varis teşhisi kondu.
Ulusal Sağlık Enstitüsü, ameliyattan yeni lazerle tedavi yöntemine geçmenin ulusal sağlık sistemine yalnızca İngiltere için 400 bin pound kazandıracağını söylüyor.

Lazerli varis tedavisi hem ucuz hem de hızlı
Birleşik Krallıkta ameliyattan lazerle varis tedavi aşamalı olarak geçilecek olmasına rağmen birçok hastaya ilk olarak lazerli varis tedavi olanağı sunuluyor. Varisten nasıl kurtuluruma iki seçenek vardır:
1-Varis ameliyatı genelde bir buçuk saat sürüyor. Hasta genel anestezi ile uyutuluyor ve varis ameliyatı sonunda her şey yolunda giderse aynı gün içinde taburcu ediliyor.
2-Isı veya lazerli tedavi yaklaşık bir saat sürüyor. Variste lazerli tedavide Hasta tedavi boyunca uyanık kalıyor ve tedavinin ardından bir saat içinde taburcu ediliyor.
Varis çoğunlukla yaşı ilerlemiş kimselerde ortaya çıkıyor. Bununla birlikte gün içerisinde çokça ayakta duranlarda ve hamile kadınlarda da görülebiliyor.
 
Geri
Üst