Leopar desenli kombinasyonlar!

Lamazi

Yeni Üye
Üye
Leopar desenli kombinasyonlar!
leopar deseni leopar desenler desen desenli desenli herşey
Leopar desenli giysiler yıllardır vitrinlerden ve kendine güvenen kadınların üzerinden düşmüyor…


2009 yazında da leopar çok moda, peki nasıl giyeceğiz?

işte yanıtı:)


trans.gif

Leopar, sezon ayırt etmeksizin her yıl koleksiyonlarda yerini alıyor. Yeni sezonda çok moda olan bu zamansız deseni giymek için işte önerilerimiz...



Herhalde leopar desenini sevenler ve sevmeyenler diye kadınlar ikiye ayrılıyor. Kimisi bu deseni fazla iddialı bulduğu için giymiyor, kimisi ise zamansız desenin büyüsüne kendini kaptırdığı için onu giymekten hiç korkmuyor ve senelerdir giyiyor. Ben sevenlerdenim. Her sezon bir rengin, desenin moda olduğunu konuşurken gardırobunuzdan çıkarttığınız leopar bir bluzu ya da ayakkabınızı trendlere aldırış etmeksizin çıkarıp giyebilirsiniz. Çünkü gerçekten her sezon moda.

Bu yaz leopar deseni yükselişte
2009 ilkbahar-yaz sezonunda da durum hiç farklı değil. Leopar deseni podyumlarda birçok tasarımcının koleksiyonlarında yerini aldı. Lanvin, mavi leoparını tek omuz elbiselerinde kullanmakla yetinmedi, çanta ve ayakkabılarında da bu deseni yorumladı. Christopher Kane kaşmir trikolarında leopar renkli olarak kullandı. Just Cavalli gömlek, pantolon, mayo ne isterseniz bu deseni birçok rengiyle koleksiyonuna kattı. Ünlü isimler de bu desenden vazgeçemiyor. Kate Moss’un 2004 yılından beri giydiği leopar kabanı neredeyse her kış üzerinde. Kylie Minogue yine bu desene tutkuyla bağlı olan ünlülerden; kırmızı halılarda leopar gece elbiseleri, günlük halinde ise leopar trenç tercih ediyor. 2009 ilkbahar-yaz sezonu leopar desenine yakınlaşmak için önemli bir sezon olabilir.

Leopar deseni nasıl giyilir?
— Bu desenin seksi olduğu bir gerçek. O yüzden kıyafetinizin aşırı dekolte olmamasına dikkat edin. Bu dereceyi ayarlayabilirseniz leoparı hem seksi, hem de elegan kılabilirsiniz.

— Baştan aşağıya bu desene bürünmek istemiyorsanız sadece tek bir aksesuarla da aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Örneğin siyah bir elbiseyi leopar desenli bir ayakkabı ya da çantayla daha modern kılabilirsiniz.

— Leopar yeni sezonda kırmızıdan maviye, sarıdan pembeye kadar hemen her renkte karşımıza çıkıyor.

— Leopar deseninin tamamlama rahatlığı olduğunu da aklınızda bulundurun. Bu desen hemen hemen her renkle rahatça tamamlandığı için giyme özgürlüğü de tanıyor. Eğer ayakkabı ya da çanta olarak leopar tercih ediyorsanız her kıyafetinizle tamamlayabilirsiniz.

— Leopar giyen kadının kendine güvenen kadın imajı olduğunu da aklınızda bulundurun. Herkesin giymeye cesaret edemediği bir desen olduğu için siz giyin.


konbin1-3946.jpg




konbin2-4983.jpg




konbin3-2722.jpg





konbin5-4838.jpg



konbin6-3106.jpg


konbin4-7979.jpg


konbin7-6660.jpg


konbin8-3047.jpg


konbin9-2506.jpg



konbin10-2834.jpg


konbin11-4673.jpg


konbin12-6457.jpg


konbin13-2581.jpg


konbin14-7663.jpg


konbin15-2943.jpg


konbin16-5803.jpg





 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Leopar desenli kombinasyonlar!

çok güzelmiş yaa harika gerçekten. zaten çok severim leopar desenini modası hiçbir zaman bitmeyen leopar desenidir.. saol lamazi kombinler çok güzel..!!!
 
Cevap: Leopar desenli kombinasyonlar!

Pek hazzatmem leopardan ama bunlar çok hoşmuş :)
 
yaşasın leopar deseni:d

leopar desenine hastayım ya süper olmuş hepsi çok seksi
 
Geri
Üst