Lüks yat kiralama

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Lüks yat kiralama
İstanbul'a yolumuz düştüğünde boğaz turu yapan yatları görüp heves etmeyenimiz yoktur. Uzaktan bakıldığında bu araçları kiralamak çok pahalı bir şeymiş gibi görünse de asında hiç de öyle değil. Yani tek başınıza kiralamak ya da hesabı ödemek istediğinizde biraz tuzlu gelebilir ancak 3-5 arkadaş ya da daha fazla kişi bir olup kiralama yaptığında çok makul ücretler karşılığında yat kiralayabilirsiniz.
Yardımcı olması açısından www.yatkiralama.net sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Yat kiralama organizasyonları ile ilgili bilmek isteyeceğiniz her şeyi (fiyatlar da dahil) sitede açık şekilde belirtmişler. Bu tarz kiralama işi yapan firmaların büyük çoğunluğu sitelerinde fiyat bilgisini ya hiç vermez, ya da yüzeysel olarak geçiştirirler ve sitelerine arayın konuşalım diye not düşerler.
yati.jpeg

Bu site yat kiralama fiyatları, menüler ve ekstra hizmetler için talep ettikleri tüm ücretleri detaylı olarak belirtmiş. Fiyat konusunda daha sonra herhangi bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız bu şirketi mutlaka değerlendirin. Ayrıca sadece kuru kuruya boğaz turu yapmak için değil özel gün, kutlama ve davet organizasyonları için de firmadan kiralama hizmeti alabilirsiniz. Faaliyetleri de sadece yaz ayları ile sınırlı değil, kış aylarında da kesintisiz olarak devam ediyorlar. Siteden iletişim bilgilerini alarak rezervasyon için görüşebilirsiniz.
 
İstanbul'a bir kere gitmişliğim var ama detaylı bir şekil de gezemedim adaları çok merak ediyorum valla bu yat kiralamada oldukça parlak bir fikirmiş istanbul boğazının güzelliklerini yakından görmek için oldukça yaratıcı bir fikir ücret konusuna gelince bir fikir yürütemicem kalabalık bir şekilde karşılanacaksa o zaman ücret belki dokanmaz ama tek bir kişi ödicekse şahsen bize ağır gelecektir ama laf aramızda çok isterdim yatla bir gezi harika olurdu:)
 
yat kiralama fiyatlarının yazılması çok iyi olmuş. başka siteleri de inceledim ancak hiç biri sitelerinde bu denli net bilgiler vermemiş, hatta büyük çoğunluğunda fiyatla ilgili en ufak bilgi yok. biz gariban adamız arkadaş bizim için en önemli olan şey fiyat :) siteyi gerçekten çok iyi hazırlamışlar, tebrikler..
 
ben de bir süredir sevgilime evlenme teklifi etmek için yat bakıyordum bu siteyi de görmüştüm. google da arama yapınca zaten ilk sıralarda çıkıyor.. daha sonra yatta yapmaktan vazgeçtiğim için olmadı.. siteyi özenle hazırlamışlar ve her şeyi detaylıca yazmışlar.. yat kiralamak isteyenlere tavsiye ederim, diğerlerinin ne olduğu belli değil
 
bu kadar geniş içerik sadece ege ve akdeniz'de mavi yolculuk hizmeti veren gulet kiralama firmalarında oluyor. bu site boğazda hizmet veren diğer yat kiralama şirketlerine örnek olur umarım çünkü gerçekten çok basit şekilde hazırlanmış haldeler. bu siteyi çok beğendim, siteye her şeyi yazmışlar.. helal olsun!!
 
Bizim de evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor. Aslında böyle güzel bir anı eşimle yatta geçirmek isterim. Siteyi inceledim fiyatlar çok makul . Eskiden sadece zenginler yat turları yaparken şimdi bizim gibi orta tabakadakiler de yapabiliyor ne güzel. Eşime siteyi gösterdim inceliyor . Ramazan dan hemen sonra yat kiralayıp gezinti yapmayı düşünüyoruz.
 
en keyiflisi de yat kiralayarak denize girmek.. bir kere yapmıştık adalarda çamlık koyuna götürüyorlar.. istanbul'da deniz için en ideal yer zaten adalar.. suyu temiz ve çok güzel..
 
site gerçekten çok iyi.. yat kiralama fiyatları da uygun görünüyor.. doğum günü ya da eşimle evlilik yıldönümü kutlamamız için düşünülebilir.. birkaç site daha inceledim hep hikaye anlatmışlar, organizasyonlarla ilgili detaylı bilgi büyük çoğunluğunda yok.. bu sitede ne ararsan var yahu tebrik ederim
 
Geri
Üst