Lüksü sevenler için şık salon perde modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Lüksü sevenler için şık salon perde modelleri
Perde modelleri, bir evin olmazsa olmaz bir demirbaş ihtiyacıdır. Pencerelerden adeta bir gelinlik gibi süzülen perde modelleri, her odanın mobilyasına ve odanın konumuna göre farklı renk, desen ve modeller ile tercih edilir.

Her evin en özel odası salonlar, çiftlerin tarzını en iyi yansıttığı bir odadır. Eve gelen konuklarınızı ilk aldığınız yer olan salon, perde modelinden mobilyalarına, halı ve aksesuarlarına kadar en çok özenilen yeridir.

Salon mobilyaları modern salon mobilyaları, avangard salon mobilya modelleri ile klasik salon mobilyaları ile dayanıp döşenir. Salon perde modelleri ise genellikle mobilyaların tarzına ve rengine göre tercih edilir. Son derece spor ve modern bir koltuk takımı ve salon mobilyalarına lüks bir perde modeli abartılı olacaktır.

Lüks perde modelleri avangard ve klasik salon mobilyalarına oldukça uyum sağlayan bir kombin oluşturur.

651_hg.JPG
altin-rengi-salon-perde-modelleri.JPG
en-güzel-perdeler.JPG
klasik-11.JPG
kruvazeperde3.JPG
luks-salon-perde-modelleri.JPG
Salon-perde-modelleri.JPG
salon-perde-modelleri-7.JPG


Tül perde modelleri ve birbiri ile uyumlu kombin oluşturacak salon fon perde modelleri, salon dekorasyonunun en önemli detaylarının başın da gelir. Tek başına mobilyalar bir salonu estetik olarak göstermeye yeterli olmaz. Odaya ilk girdiğiniz de gözünüze çarpan detayların başın da perde modeli olur. Bu nedenledir ki bir evin en özenilen ve bütçe olarak de en çok para harcanan perdesi salon perdeleridir.

Sizler için en beğenilen lüks salon perde modellerinden örnekler sunduk. Sizde eğer içlerin de beğendiğiniz modeller varsa kendi salonunuz için aynısını uyarlatabilirsiniz.
 
Geri
Üst