Matmazel Çanta'da İndirim Fırsatları...

pembeduygu

Yeni Üye
Üye
Matmazel Çanta'da İndirim Fırsatları...
Matmazel çanta modelleri şu anda indirimde,

Matmazel, yani kadınlarımıza özel olarak hazırlanmış ve üretilmiş çantalar tabiki bizim bilindik internet sitelerimizde satışa sunulmuş durumda. Bu çantaları almak için buradaki link yardım edecektir sizlere n11 üzerinden kredi kartınıza taksitle alabilirsiniz. Elbise alımlarında belki denemeden almamanız sizin için son derece önemli ama, çanta ve aksesuarları satın alabilirsiniz.
[photo=large]953[/photo]
En azından nasıl durduğunu ve duracağını görüyorsunuz. Çantalara meraklı iseniz aşağıdaki konuda eklediğim örgü çantalar da sizlere yardımcı olabilir. Belki bunlardan kullanmak istersiniz kim bilir :)

Resimlerin küçük hallerinin üzerine tıklayarak aynı zamanda çanta modelleri sayfasına ulaşarak büyük halde görebilirsiniz meleklerim.

[photo=small]943[/photo][photo=small]944[/photo][photo=small]945[/photo][photo=small]946[/photo][photo=small]947[/photo][photo=small]948[/photo][photo=small]949[/photo][photo=small]950[/photo][photo=small]950[/photo][photo=small]951[/photo]
[album=medium]44[/album]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuya 2016 model ve n11 üzerinden indirimli olan matmazel çanta görselleri eklenmiştir. Alışveriş yapabilirsiniz kızlar :)
 
Geri
Üst