Melekler Mekanı Bildirimleri Kapatmak İstiyorum diyenlerin Dikkatine !

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Melekler Mekanı Bildirimleri Kapatmak İstiyorum diyenlerin Dikkatine !
Meleklermekani.Com sitesinden gelen bildirimleri kapatmak istiyorum şeklinde aramalar görüyorum. Daha önceden izin vererek sitemizden bildlirim alacağınızı ifade ettiğinizde, sistem otomatik olarak haberleri yeni açılan konuları ve bildirimleri, masa üstüne ve cep telefonlarına otomatik olarak gönderecektir.

Melekler Bildiriminden ayrılmak: bunun için yapmanız gerek tek şey tarayıcılarınızın geçmişini silmek olacaktır. Tarayıcı geçmişlerini silerek bildirimlerin artık gelmemesini sağlarsınız.

Sorusu olan lütfen çekinmeden bizlere bu konu üzerinden, üstelik kayıt olmadan sorular sorabilir ve cevaplar alabilirler.
 
Chrome bildlirimlerinin tamamını nasıl silebilirim ? Ctrl+shift+Del tuşlarına basarak tarayıcıların bütün geçmişisin silerek artık bildirimlerin gelmemesini sağlayabilirsiniz.
 
Android Telefonlarda geçmişi tarayıcı verilerini nasıl silebilirim : Chrome ye giriş yapacaksınız adres çubuğuna bir şey yazmadan üç noktaya basarak geçmiş sekmesine geleceksiniz. Daha sonra da tarama verilerinin tamamını zaman aralığından seçerek tamamını silebilirsiniz. Lütfen tamamını siliniz. Olaki eskiden bildirim için onay vermişsinizdir.
 
Geri
Üst