Mini Etek Altına Nasıl Ayakkabı Giyilmeli?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Mini Etek Altına Nasıl Ayakkabı Giyilmeli?
Bu sayfa; Mini Etek Altına Nasıl Ayakkabı Giyilmeli konusu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, mini etekler yaz olsun kış olsun kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Eğer bacaklarınıza güveniyorsanız mini etek üstünüzde gayet güzel duracaktır. Mini etek giyerken dikkat etmeniz gereken bir nokta seçeceğiniz ayakkabılardır. Eğer yanlış bir ayakkabı seçerseniz, giydiğiniz mini etek tüm özelliğini yitirecektir. Aşağıda, sizi bu yanlış tercihlerden uzak tutabilmek adına, mini eteklerle birlikte kullanmanız ve kullanmamanız gereken bazı modellerden bahsetmek istiyoruz:


mini_etek-17c.jpg




Parmak Arası Terlikler

''Bugün çok rahat olmak istiyorum’’ diyenlerdenseniz, parmak arası terlikler veya düz sandaletler tam da size göre seçimler olacaktır. Eğer mini bir kot etek gibi, sade bir seçim yaptıysanız, o zaman renkli boncuk, pul ya da metalik parça detayları olan terlikler tercih ederek, kıyafetinizi hareketlendirebilirsiniz.
Spor Ayakkabılar

Spor ayakkabı tercih edecekseniz, kesinlikle sade bir görüntüye sahip olacaksınız. Fakat spor ayakkabılar, mini bir kot etek ile kombine edildiğinde, ortaya çok hoş bir sonuç çıkacaktır. Rahatlığa çekicilik de eklenecektir. Kalın tabanlı ve şişkin spor ayakkabılarınızı hemen yok etmeye bakın. Onların yerine, Keds tarzı düztaban, bez ayakkabılar ile daha sevimli ve kolejli kızken, Converse tarzı ayakkabılar ile biraz daha asi şehir kızı olabilirsiniz.
Dolgu Topuklu Ayakkabılar

Mini etek deyince akla ilk bacaklar gelir ve yeryüzünde dolgu topuklu ayakkabılar kadar bu bacakları ortaya çıkaracak çok az seçenek vardır. Espadriller ve bohem tarzı, bilekten bağlanan, hasır topuklu ayakkabılar sayesinde muhteşem görüneceksiniz. Sadece bunları kullanırken, mini etekle ağır bir görüntüye sahip olmamak için parmak uçlarınızın görünmesine dikkat etmeniz gerekiyor.
Düz Ayakkabılar

Balerin tarzı dediğimiz babetleri ya da düz modelleri, sade uzun bir etekle kullandığınızda ortaya çıkacak manzara pek hoşunuza gitmeyebilir. Fakat kısa eteklerle bu ayakkabıları denediğinizde tam tersi bir sonuç alacaksınız. Çok sade bir mini etekle birlikte giyeceğiniz babet ayakkabılar, hem size sevimli bir görüntü sağlayacak, hem de abartıya kaçmadan, bacaklarınızı ve dişiliğinizi ortaya çıkaracaktır.
Uzun Botlar

Diz üstünde ya da tam diz altında biten botlar, soğuk havalarda kısa eteklerle birlikte olmazsa olmazlardan biri haline gelmiş durumda. İster düz ya da topuklu olsun, ister çoraplı ya da çorapsız giyin, bu uzun botlar, kısa eteklerle her zaman ideal ve hoş bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken, sade tasarıma sahip botlar tercih etmenizdir. Mesela, siyah ve kahverengi tonlarında seçeceğiniz botlar, bu sade ve şık görüntüyü sonuna kadar destekleyecektir.
Alçak Topuklu Ayakkabılar

Bu tarz ayakkabıların çok narin bir görünümü vardır. Bu nedenle, kısa eteklerle iyi bir uyum içinde olmaları kaçınılmaz. Alçak topuklu terlikler, sandaletler, botlar veya ayakkabılar sayesinde, bacaklarınızın güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz.
Ayakkabı Seçiminde Bunlara Dikkat!

Bazen o podyumda yürüyenlerin ayaklarında gördüğümüz muhteşem ayakkabılar, gerçek hayata ya da bizim vücut tipimize uygun olmayabilir. Birazdan size bahsedeceğimiz ayakkabı modellerini, mini etekle birlikte giydiğinizde kendinizi son derece çekici ve seksi hissedebileceğiniz gibi, yanıltıcı bir görünüme de sahip olabilirsiniz. Bunu engellemk için, bu modelleri tercih etmeden önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.
Ayak Bileğinde Biten Botlar

Bu tür botlar, yanıltıcı bir görüntü sağlayarak, bacaklarınızı olduğundan daha kalın ve kısa gösterebilir. Ayrıca çok ince bacaklara sahip bayanlar da bu botları giydiklerinde, bacaklarının bu botların içinde yüzüyormuş gibi gözükmesi çok yüksek bir ihtimal. Eğer bacaklarınızı gerçekten seviyorsanız, onlara bir şans verin ve daha az risk taşıyan tercihler yapın.
İnce Topuklu Ayakkabılar

Çok rahatsız ve ağrılı olabilmesine rağmen, bu ince topuklu ayakkabıların, bayanlara kazandırdığı o muhteşem seksiliği, başka bir ayakkabının maalesef sağlayamıyor. Belki de onlardan vazgeçememenizin tek sebebi de budur. Bu ayakkabıların, mini etekle süper ikili olacağını düşünebilirsiniz ama bu her zaman geçerli olmayabiliyor. İnce topuklular, kendi başına çok seksi bir imaj çizseler de, mini etekle kombine ettiğinizde, kendinizi fazla abartılı ve seksi olarak görebilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Eğer durum böyleyse, ikisinden birini elemeniz doğru bir karar olacaktır.
Yüksek Topuklu Ayakkabılar

Yukarıda bahsettiğimiz ince topuklu ayakkabılar ile aynı sebeplerden dolayı yüksek topuklu ayakkabıları da tercih etmeden önce dikkatli olmanız gerekiyor. Mini etekle birlikte yüksek topuklu ayakkabıları tercih ederseniz, mini eteğin sağladığı o sadelik ve rahatlığın dışına çıkarak, istediğinizden daha ağır bir görüntüye sahip olma ihtimalinizin çok yüksek.
Mini Etekle Tercih Edilmemesi Gerekenler

Sporcu olabilirsiniz ya da iş gereği bu ayakkabıları tercih giymek zorunda kalabilirsiniz ama bunun dışında aşağıda göreceğiniz modeller, kısa ve mini eteklerin altında oldukça kaba bir görüntü yaratabilirler.

1930 modası, erkeksi rugan ayakkabılar ve oxfordlar
Geniş ve kalın tabanlı spor ayakkabılar
Bilekten ipli ayakkabılar
Yürüyüş terlikleri ya da ayakkabıları
Çorap botlar
 
Geri
Üst