Mis gibi kokan kokulu taş modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Mis gibi kokan kokulu taş modelleri
kokulu taş modelleri, kokulu taş kalıpları, kokulu taş örnekleri, nikah için kokulu taş, mevlüt için kokulu taş, bebek için kokulu taş, isimli kokulu taş

Son zamanlar da kokulu taşlar artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Özellikle biz bayanların çok fazla rağbet ettiği bu güzel ve mis gibi kokan kokulu taşlar artık sadece koku vermesinden de öte hediyelik olarak da çok fazla tercih ediliyor.

Özel günlerinize göre seçeceğiniz kokulu taş kalıplarından oluşan tasarımlar ile sevdiklerinize hoş ve kalıcı bir hediye de vermiş olacaksınız.

Nikah törenlerin de, bebek doğumların da ve mevlüdlerinde, dekoratif amaçlı ve daha farklı seçeneklerle karşımıza çıkan bu kokulu taşlar, benim gibi evde güzel koku sevenlerin tutkusu haline geldi.


en güzel kokulu taşlar.jpg
en yeni kokulu taş kalıpları.jpg
isimli kokulu taş.jpg
kalpli kokulu taş.jpg
kokulu taş buketi.jpg
kokulu taş kalıpları.jpg
kokulu taş örnekleri.jpg
kokulu taş tasarımları.jpg
kokulu taş v emum.jpg
kokulu taş.jpg
kokulu taşlar nasıl yapılır.jpg
kokulu-tas-modelleri-mimuu-com-88.jpg


Aslın da ilk baktığınız da size yapılışı zor gibi görünsede aslın da oldukça pratik ve kolay bir yapılışı var bu kokulu taşların... Her şeklin kendine has bir kalıbı olduğu için modeller kalıp sayesin de ortaya çıkıyor.. Bu kokulu taşları evinizde farklı amaçlar halinde tercih edebilirsiniz. Mesela kızınızın odasına yada kapısına üzeri yazılı bir şekilde tercih ederseniz hem hoş bir aksesuar olacak hemde kişiye özel bir tasarım olacaktır. Özellikle banyo ve lavabolarda hoş kokusu sayesin de çok kullanışlı olan bu güzel kokulu taş yapılışını anlatan videoyuda izleyerek pratik bir şekil de kendiniz de evde yapabilirsiniz.

Kokulu taş yapılışını anlatan videoyu yükleyen duygunun duy günlüğüne teşekkür ederiz.


 
Geri
Üst