B
sanırım sitemize bir şeyler katabilirim ben de talibimhakkımızda hayırlısı
![]()
rüyam... ben geldim birtanem bendee adayım))
bende mod olmak istiyorum
hım bukadar kişi arasından zor secilirim yaw .sona kaldım bak hele
bende mod olamk isteyim bari![]()
hülya18 ve 'tuğçe'isimli üye modluğa adaydır
50 tane açılmış konum yok ama günde 6 saatten fazla online olabiliyorum
Ne görev verirseniz artık![]()
Ruyammm benim gunum burda geciyo valla degil iki saat 12 saat duruyorum resmen...banada bi guzellik yapsan
Mod başvurularının hepsi tarafımca dikkate alınıyor kraliçearı... Zira mod yetkisine sahip olmanız için sitemizde günlük en az 2 saat online olmanız gerekmektedir. Size detaylı bilgileri pm ile attım, cevabınıza göre gerekeni yapacağım.
Mod olmak isteyen Sevgili Melek'ler, "ben her gün en az 2 saat sitede online olabilirim" diyorsanız, başvurunuz olumlu bir sonuç alacaktır. Yani mod olmanız için en önemli kuralımız, günlük online sürenizdir.
Sevgilerimle...
RüYaM
Lalecim eğer istiyorsan seni dmod yapalım...Hem böylelikli siyah renktende kurtulmuş olursunRuyammm benim gunum burda geciyo valla degil iki saat 12 saat duruyorum resmen...banada bi guzellik yapsanyoksa sirf siyah rengi sevmiyorum diye hamile kalip kirmizi olucam
![]()
dmod olarak neler yapmam gerekiyo?? gunluk online olma suresinden baskaLalecim eğer istiyorsan seni dmod yapalım...Hem böylelikli siyah renktende kurtulmuş olursun![]()
Sevgili Lale_dmod olarak neler yapmam gerekiyo?? gunluk online olma suresinden baska
Thread starter | Similar threads | Forum | Replies | Date |
---|---|---|---|---|
![]() |
Tebrikler "narçiçeğimm" deneme mod olmuştur! | Tebrik Yardım Öneri | 1 | |
M | mümkünse bende mod olmak istiyorum... | Mod Başvuru Odası | 0 | |
![]() |
-adminn beni mod yap-çünkü ben seçilmiş adamım :=) | Melekler Cafe | 1 | |
N | bende mod olmak istiyorum | Mod Başvuru Odası | 2 | |
![]() |
deri mod deri ceketleri | Popüler Markalar Hakkında | 0 |