Modern banyo tasarımları

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Modern banyo tasarımları
Modern banyo tasarımları modern banyo tasarım örnekleri modern banyo tasarım fikirleri ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

MODERN BANYO SEVENLERE


Herkes evinin mükemmel ve kusursuz olmasını ister ama herkese göre göreceli bir kavramdır bu. Yani evim kusursuz mükemmel olmalı diyen biri belki o anda ihtiyaçlarını düşünerek bunu söylemiştir. Yani kusursuz bir ev dekorasyonu sizin için birkaç eşyadan ibaret bile olabilir. Elbette ihtiyaçlarınızı göz önüne alırsanız bütçenize göre karar verirseniz modern ve güzel bir banyo dekorasyonu zor değil. Modern bir banyo istemekle birlikte öncelikle bunu da düşünmelisiniz banyo sizin için neyi ifade ediyor. Evinize geldiğinizde rahatlık sağlayan bir mekan mı yoksa zevklerinizi yansıtan bir alan mı oluşturacaksınız. Banyonuzda modernlik ararken aynı zamanda işlevsel ve kullanışlı alan da yaratabilirsiniz.

ahsap dolapli modern banyo.jpg


MODERN BANYO TASARIMI NASIL YAPILIR?

Modern banyo tercihinde sadeliği tercih etmeniz özellikle maskülen renkler tercih etmek modern bir banyo dekorasyonu elde etmenize yardımcı olacaktır. Maskülen renklerle duvarlarınızı ve banyo dolaplarınızı dizayn edebilirsiniz. Gri siyah gibi renkler banyolara çok yakışacaktır ve yine bu renkleri canlı ve hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu kadar sade ve mat görünüme renkli objeler yeşil bitkilerle banyonuza renk verebilirsiniz. Işıklandırma da önemli bir seçenek banyoda. Modern banyolarda aynalar ışıltı önemli yere sahiptir. Ayna ne kadar büyük olursa maskülen tarzda seçtiğiniz renklere o kadar ışıltı ve hoş görünüm katacaktır. Banyoda havlularınızı koyacağınız bir sepet tasarımını siz bile yapabilirsiniz. İçine havlularınızı koyacağınız herhangi bir sıradan sepete ince halat bir iple çevreleyerek güzel bir görünüm elde edebilirsiniz içinde şık el havlularınızı sergileyebilirsiniz. Bu şekilde kullanmadığınız eşyaları da değerlendirmiş olursunuz. Banyonuzun fayanslarında yerlerde mermer desenleri tercih etmek yine aşağıdaki örnekteki gibi ahşap detaylara yer vermek modern bir görüntü sunacaktır.

modern banyo tasarimi.jpg


Mat renkleri özellikle şık hale getirecek olan metal detaylar. Metal sepetler bu matlığı şıklandırabilir. Banyoda niş uygulamaları da modern bir görüntü sunabilir. Niş uygulamalarına eklenen ışıklandırmalar banyonuza hoş görünüm sağlayacaktır. Tabii banyoda illa ki modern olsun diye maskülen renkler şart değil. Dilediğiniz beğendiğiniz renklerle de modern banyo tasarımı yapmak mümkün. Çok kalabalığa yer bırakmadan sade göz yormayan bir banyo tasarımı size modern bir banyo sunacaktır. Banyolar için en önemli konu banyo dolabı seçimi bu yazımızdan banyo dolabı nasıl seçilir mutlaka okumalısınız.

mermer modern banyo.jpg
 
Geri
Üst