Müslüm Gürses'in Veda Albümü Müzik Marketlerde!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Müslüm Gürses'in Veda Albümü Müzik Marketlerde!
bu konu Müslüm Gürses'in son albümü veda haberine yer vermektedir.

Bir süre önce sanat dünyasından bir yıldız gibi kayan Baba lakaplı Müslüm Gürses'in ölümünden sonra ki ilk albümü olan Veda, müzik marketler de yerini aldı. Yeni albümü Veda'ya çok büyük ilgili gösteren hayranları, Müslüm Gürses'in ölümünden sonra bile albümünü almak için müzik marketlerine akın etti. Haber ile ilgili detay bilgilere geçiyoruz.

veda-1b.jpg


Müslüm Baba’nın son albümü "Veda", Esen müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. Ünlü sanatçının son albümüne ilgi de büyük oldu. Albümün çıktını duyan Müslüm Gürses hayranları müzik marketlere akın etti.

Müslüm Baba’nın son albümünü alan bir hayranı, "Ustayla büyüdüm ben. Albümlerini sürekli takip ediyordum. Her çıkan albümünden illaki bir tane alıyordum. Bu da yeni albümü aldım hemen. Ölümünün ardından yeni bir albüm çıkacağını herkes söylüyordu. Bekliyorduk ve güzel oldu" dedi.



"Veda"nın kayıtları Müslüm Gürses hastaneye yatmadan önce tamamlanmıştı. Ancak sanatçının ailesinin isteği üzerine albüm, sanatçının ölümünün 40. gününün ardından müzikseverler ile buluştu. Rahatsızlığından önce önce albüm için üç şarkı daha okuyan Müslüm Gürses’in tek vasiyetinin "Ölürsem albümün adını ‘Veda’ koyun” olduğu belirtildi.

11 ŞARKI VAR

Müslüm Baba “Veda”sını; büyük halk ozanlarının unutulmaz eserleriyle yapıyor. 11 eserden oluşan Veda albümünde, Aşık Mahzuni Şerif, Aşık Daimi, Yavuz Top, Mehmet Ali Metin, Selahattin Çelik ve Abdülkadir Algın gibi değerliisimlerin eserleri ile birlikte Anonim eserler de yer alıyor. Yönetmenliğini Kemal Arapoğlu’nun yaptığı albümün aranjörü ise Hüseyin Arapoğlu.
 
Geri
Üst