Mutfak dolabı modellerin de son trendler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Mutfak dolabı modellerin de son trendler
mutfak modelleri, mutfak dolabı modelleri, modern mutfak tasarımları, en yeni mutfak modelleri, ada mutfak modelleri ile ilgili bilgileri sizler için bu konumuz da paylaşıyoruz.

Özellikle biz bayanlar için evin belki de en önemli mekanlarından biri mutfaklardır. Malum birçoğumuzun gününün neredeyse yarısı mutfaklar da geçiyor. Bu mekanın kullanışlı ve görsel açıdan şık olması mutfaklar da geçireceğiz zamanı kalite ve keyfe dönüştürecektir.

Günümüz de daha çok modern mutfak dekorasyonları tercih edilse de klasik ve avangard mobilya tasarımlarından ve dekorasyonundan vazgeçemeyenler için oldukça sıradışı ve şık tasarımlar da bir hayli mevcuttur.

Özellikle Avrupa ve Amerika da son yıllar da büyük rağbet gören country tarzı mutfak modelleri , bizim ülkemizde de gerek mutfak dolabı modellerin de gerekse ev mobilyasın da büyük beğeni kazanarak sadeliği ve şıklığı bir arada görmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen modeller arasın da yer almıştır.

COUNTRY TARZI MUTFAK MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

modern mutfak modelleri.JPG


Country tarzı mutfak modellerinin mobilyaların da genellikle lake kapaklar tercih edilir.Son yıllar da membran kapaklar da büyük ilgi görerek kapak tercihlerin de yerini almıştır.Bu tarz kapakların country tarzı mutfak modellerin de tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden biri de country tarzın ahşap hissine yakın olmasından dolayıdır.

Lake kapaklar ham mdf üzerine atılan boya ve astardan ibarettir. bu nedenden country tarzı bıçak desenleri açıldıktan sonra boyanır ve görsel olarak kusursuz bir görünüm verir.

Country mutfak modeli için tezgahınızda da ahşap bir tezgah düşünürseniz o zaman tam bir country tarzını yakalamış olursunuz. Country tarzı mutfak modellerinin kulp kısımların da genellikle porselen yada eskitme tarzı kulplar tercih ederek oldukça vintage bir görünüm elde edersiniz.

Mutfak dolabı modelleri arasın da beyazın modası ve rengi yıllardır değişmeyen trendler arasın da yer almıştır. Beyaz renk, her zaman için bulunduğu ortamı daha ferah, aydınlık ve geniş göstereceği gibi temizlemesi açısından da size kolaylık sağlayacaktır. Diğer renklere göre beyaz renk tozu, parmak izi ve lekeleri daha iyi bir şekil de saklama özelliğine sahiptir.


BEYAZ MUTFAK SEVEN HANIMLARA 15 SEÇENEK

en yeni mutfak modelleri.JPG


Son yıllar da mutfak mobilya rengin de hızla yükselişe geçen renklerden biri de gri olmuştur. Genellikle sade gri renkten oluşan mutfak dolabı modellerinin yanısıra mutfak da çok koyu bir renkten yana tercih yapmak istemeyenler için açık bir renk ile kombin örnekleri de yer almaktadır.

Sade ve modüler bir mobilya tasarımlarından yana tercih yapmak isteyenler için günümüz de oldukça modern ve kullanışlı tasarımları kolaylıkla bulmamız mümkün oluyor. Bir bayan için özellikle mutfaklar da depolama alanları büyük önem taşır. Birçok mobilya firması bayanların bu arzusunu gerçeğe dönüştürerek dolap ve çekmece içlerin de oldukça fonksiyonel tasarımlara yer vererek mutfak dolap ve çekmeceler de daha çok depolama alanları oluşturma şansını sağlıyor.

fonksiyonel mutfak dolabı.JPG


mutfak modelleri.JPG


Kahverengi mutfak dolapları da mutfak mobilya rengin de yine en çok tercih edilenlerin başın da geliyor. Asla değişmeyecek trendlerin başın da gelen kahverengi mobilyalar, modern ve klasik mobilya tarzını birlikte yansıtıyor. Özellikle günümüz de ada mutfak modelleri ile birlikte tasarlandığın da ortama çok şık bir hava katan kahverengi mutfak dolabı modellerini yeni yaptıracağınız mutfağınız da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Üstte verdiğimiz görsel örnek te kahverenginin yanısıra beyaz renkte tercih edilerek çok şık bir kombin oluşturulmuştur, Ortada tercih edilen ada mutfağın tezgahın da ise dekorasyona modern bir hava katan bar taburesi modelleri tercih edilerek dekorasyonun daha çok modernleşmesi sağlanmış.

Evet sevgili melekler mekanı üyeleri ve ziyaretçileri sizlere 2019 yılının mutfak dolabı modelleri ve renklerinde trendler hakkın da kısaca bilgilere yer verdik. Bu sene tartışmasız beyaz renk renk mutfak dolapları ilk sırayı alırken onu, yine gri tonlar da mutfak dolapları izliyor. Yine değişmeyen trendler arasın da yer almayı başaran kahve tonlarında mutfak modelleri de senenin mutfak dolabı renkleri arasın da olmayı başaranlar arasında;)
 
Geri
Üst