Ne zaman hamile kalınır arkadaşlarım

N

Nehamilem

Forum Okuru
Ne zaman hamile kalınır arkadaşlarım
Adetten kaç gün sonra hamile kalınır ne zaman hamilelik için en uygun zamandır ?

Yumurtlama döngüsü 28 günde bir olan kadınlar için azalım öncelikle. Sevgili hanımlar adetinizin başladığı güne 14 gün ekleyerek olası 5 gün içinde hamile kalma riskinizi fazlalaştırabilirsiniz.

Bu durumu şu örnekle daha iyi anlatacağımızı düşünüyoruz.

Ayın birinde adetinizin ilk günü ise

1+14 = 15. gün 16. gün 17. gün 18. gün … 20. güne kadar olası yumurtlama döneminiz olduğu için bu tarihlerde gün aşırı birliktelik tavsiye ediyoruz.

Adetin hemen bitiminden sonraki üç gün içinde hamile kalma riskiniz düşük olsa bile, spermlerin 3-7 gün yaşadığı da göz önünde bulundurulacak olur ise, yinede hamile kalma riskiniz var arkadaşlarım. Forum sitelerinde yazılanlara bakılacak olur isek BURADAKİ konunun sizi daha iyi aydınlatacağını düşünmekteyiz.
 
Adetim 10 Kasım'da başladı ve 14 Kasım'da bitti ben hamile kalmak istiyorum. 7 Ekim' de hasta olmuştum lütfen bir tarih veya hesaplama yapın cevabınızı bekliyorumm..
 
düzenli olarak 28 günde bir adet olmadığına göre, adet düzensizliğin var.. yumurtlama gününü tahmin etmek ve hesaplamak zor. içgüdülerine güvenmelisin adet başlangıcından itibaren 10 gün sonra gün aşırı ilişkiye girmelisin. taki adet olana kadar.. yani düzensiz adetin olduğu için işini garantilemek adına adet bitiminden itibaren bi gün ilişki bi gün boşluk, bi gün ilişki bi gün boşluk.. yoksa yumurtlama dönemini kaçırabilirsin..
 
Geri
Üst