Nişanlım madde kullanıyor Hamile miyim ?

Ceydakorkmaz

Yeni Üye
Üye
Nişanlım madde kullanıyor Hamile miyim ?
Adetim bittikten 2 gun sonra nisanlimla iliskiye girdik iceriye bosalma olmadi iliskiden 2 gun a madde bagimlisi oldugunu ogrendm ve nisani attik sizce hamile miyim korkmali miyim ? Bi cok kisi madde kullandigindan kisir olabilecegini soyledi zaten iliski sirasinda en fazla 2 dk ereksiyon halinde kalabiliyordu boyle bi tehlike var mi ?
 
Selamlar sevgili ceylan öncelikle soruları net sorun lütlfen. Kısır olacağı düşünülen kim ? Madde kullanan kim ?
 
Pardon sonradan okuyunca anladım. İki dadika eriksiyonda kalan nişanlınızla ilişkiye girdiniz ve içeriye boşalma olmadı. Buraya kadar tamam bakın Ceyhan Hanım, kimin kısır olup olmadığını kimse bilemez, içeriye girebiliyorsa ve zevk suyu var ise bebeğiniz olabilir olmaz diye birşey yok. Tabiki adetinizin bitiminin iki gün sonrasında sizin yumurtlamalarınızın olmayacağı ortada, Dolayısı ile içeri boşalma durumu bile olsa hamile kalamazdınız. Yinede kafanıza takıyorsanız. Ertesi gün hapı kullanın eğer olay daha yeni ise
 
Evet 2 sinde adetim bitti 4 u gibi bi birlikteligimiz oldu . 1 gun boyunca sadece iki kere bosalabildi ereksiyon halinde kalamiyordu icime bosalma olmadi 1 hafta fln gecti sanirim uzerinden .. kabizligin hamilelik belirtisi oldugunu soyledi arkadasim korktum biraz karin agrisi fln var daha adetime 2 hafta var .. aslinda mumkun olmayacagini bende biliyorum ama bu olay korkuttu beni
 
Hayatım korkulacak birmşey yok yumurtlaması olmayan kadın nasıl hamile kalsın adetin biteli 4 gün olmuş bu mümkün değil :)
 
Yani mevzu içinizi rahatlatmak değil emin olabilirsiniz. Kadınlardaki yumurtlama dönemi haricinde tehlikesiz dönemdir. Tabiki dediklerimiz yüzde yüz değildir. Ama yüzde 90 üstü bu şekilde olur. Adet bitimi ertesinde hamile kalamazsınız ;)
 
Merhaba, madde kullanan birine kesinlikle kısırdır diyemeyiz. + Her dönem hamile kalınabilir (düzensiz ovülasyonla) Fakat bahsettiğiniz şekilde bir birliktelikle gebe kalma olasılığı düşük ihtimal. Mensiniz de gecikmeniz olursa tedbiren gebelik testi yapın..
 
Geri
Üst