Nub teorisi yanılma payı var mı?

N

nubos

Forum Okuru
Nub teorisi yanılma payı var mı?
Nub teorisi yanılma payı Nub teorisi yanlış çıkanlar Melekler Forum'da... Kızlar Nub teorisine göre cinsiyet belirlemede yanılma payı var mı yani yanılma oluyor mu ? Tam yüzde yüz bebeğin cinsiyetine dair işaretleri var mı bana yardımcı olur musunuz merak ediyorum ona göre ultrason çıktısını göndermek istiyorum. Tşk.


nub teorisi yanılma payı.jpg
 
Merhabalar sorunuza resim ekledik. Aslında yüzde yüze yakın sonuç alınabiliyor ama çektiğiniz ultrasondaki bu resimde işaretlenmiş olan alanların tam ve belirgin olarak çıkması gerekiyor ayrıca ben de bakabilir miyim diye soruyorsanız evet bakabilirsiniz hemen aşağıdaki konudan gerekli bilgileri alın yapamaz iseniz kayıt olmadan az önceki sorduğunuz gibi soruyu bize sorabilirsiniz. w

 
Nub teorisinin %80 doğruluk oranı vardır . Gebeliğin 12 - 14. haftası bebeğin cinsiyetini bu yöntemle belirlemek mümkün olsada elbetteki yanılma payıda var. Bebeğin cinsiyeti kesin olarak 17-18-20. haftalarda belirlenebilir.
 
Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz bebeğinizin cinsiyeti hakkında yorum yapabilmemz için fotoğrafın net ve anlaşılır olması gerekir. Aşağıdaki dosya ekle kısmından fotoğraf ekleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst