Ödem atmaya yarayan hurma suyu tarifi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Ödem atmaya yarayan hurma suyu tarifi
hurma suyu faydaları, hurma suyu nasıl yapılır, hurma suyu ne için kullanılır, hurma suyu ile zayıflayanlar, hurma suyu ile zayıflama, hurma suyu neye iyi gelir ile ilgili bilgileri sizler için bu konumuz da paylaşıyoruz.

Hurma denince nedense aklıma hep Ramazan ayı gelir. Ramazan ayların da sofralardan eksik olmayan hurmanın saymakla bitmeyen faydaları bulunuyor. Cennetten bir meyve olarak kabul edilen hurma çok sevilerek tüketilmektedir.

İftarı hurma ile açmanın faydalarını biliyor musunuz?


Özellikle biz kadınların ortak sorunlarından biri olan ödemler, bazen bizi bunalıma sokacak kadar rahatsızlık veriyor. Vücudu olduğundan daha kilolu gösteren ödem, daha sık el, ayak ve bilekler de görüldüğü kadar karın çevresindede oluşuyor.

Şişkinlik ve ödem yapan yiyecekler için tıklayınız

Vücutta sıvı birikmesi sonucu oluşan ödem için hurma suyunun faydalı olduğunu biliyormuydunuz?

hurma suyu.JPG


Hurma suyundan faydalanmak için doğru şekil de tüketilmesi gerekiyor. Gece yatmadan önce bir su bardağı suyun içine bir tane hurmayı koyup sabaha kadar bekletiyorsunuz. Sabah kalktığınız da ise geceden beklettiğiniz hurmayı ve suyu tüketiyorsunuz.

Bu hurma suyu bağırsak hareketlerini hızlandıracağı gibi ödemin atılmasını da sağlayacaktır. Sağlık açısından bir zararı bulunmayan hurmalı suyu her sabah aç karnına tüketebilirsiniz.

Eğer herhangi bir sağlık sorunu varsa yada hamile iseniz hurmalı suyu tüketmeniz için doktorunuza danışmanız da fayda olacaktır. Hurmanın doğumu kolaylaştırdığı düşünüldüğü için erken doğumu tetikleyebileceğinden bu konuda dikkatli olmanız da fayda olacaktır.


Hurma suyu ile zayıflayanlar varsa bu konu başlığı altından bizlerle deneyimlerini paylaşabilirler.
 
Geri
Üst