Oğlak Burcu 2010 Ocak Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Oğlak Burcu 2010 Ocak Yorumu
merkür gerilemesi 2010 venüs gerilemesi 2010
Yeni yılın ilk ayı burç yorumlarını okumak isteyen Oğlak burcu melekleri buyrun :tik:

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi ve 15 Ocak’taki Güneş tutulması sizi, olaylara yaklaşım şeklinizi fazlasıyla etkileyecek. Ocak ayı başındaki Merkür gerilemesi kendinizi yanlış ifade etmenize, ilişkilerinizde karışıklıklara ve yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle iş ve kariyer konularında yapacağınız anlaşmalarda zorlanmalar ve karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz.
Güneş tutulması ani kopuşlardan dolayı yeni başlangıçlar yapmanız konusunda sizi biraz zorlayacak gibi görünüyor. Tutulmalar gelişme ve dönüşüm için gerekli olan kozmik olaylardır. Etki süreleri bittiğinde sizi bir hayli değiştirmiş ve güçlendirmiş olacaktır. Biraz sabırlı olup kendinizi akışa bırakın. Ödülü mutlaka güzel olacaktır.
18 Ocak sonrası Venüs’ün Kova Burcu’na girmesi ve Jüpiter’in de Balık burcuna girmesiyle yeni ve sağlıklı anlaşma zemini yakalama şansınız doğuyor. İş anlaşmaları ve kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz, iyi değerlendirin. 18, 19 Ocak tarihlerinde beklenmedik iş seyahatleri yapabilirsiniz. Beklediğiniz anlaşmalar bu seyahatlerinizde yüzünüzü güldürebilir.
Ocak ayında geri giden Mars eşinizin kaynaklarını ve ortaklaşa gelirlerinizi anlatan sekizinci evden sizi etkiliyor. Borçlar ve krediler yüzünden biraz sıkılabilirsiniz. Jüpiter Neptün kavuşumuna sert açı yapan Mars para konularında yanılgıya düşmenize, yanlış anlaşmalardan kaynaklı para sıkıntısı yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle 26 Ocak sonrası krediler ve borçlar ve harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.
 
Geri
Üst