Oğlak Burcu 2010 Şubat Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Oğlak Burcu 2010 Şubat Yorumu
Sevgili oğlak burçları her ay aylık yorumunuzu takip ediyorsanız işte buyrun şubat ayı burç yorumunuz :tik:

oglak-burcu-1414.gif


Plüton geçen sene sizi maddi kaynaklarınız konusunda zorlamaya başlamıştı. Bu ay da bu etkiler devam ediyor. Öte yandan Satürn’den aldığı sert etkileşimle sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız aracılığıyla sizi zorlamaya devam edecek ve gelişiminizi sağlayacak olaylar yaşatacak.

Şubat ayı daha çok yakın çevrenizle kuracağınız iletişim, halkla ilişkiler konuları ve kardeşlerinizle ilişkiniz konularında kendinizi göstereceğiniz bir ay olacak. Yeni anlaşmalar yapma fırsatı bulacaksınız. Bunun yanı sıra ev ve aile konularında yeni fırsatlar, ailenizi büyütme imkânı, ev veya arsa alma şansı doğabilir.
Sene başından beri Mars’ın geri gitmesinden dolayı hayatı biraz daha fazla sorguladığınız bir dönemdesiniz. İnançlarınız ve etik anlayışınız konusunda daha yargılayıcı olabilirsiniz. Bu hassas dönemde özellikle 12- 13 Şubat tarihleri arasında; Mars’ın geri hareketi sizi iletişim konularında yanıltabilir. Daha dikkatli olmalı ve tartışmalardan uzak durmalısınız.

14 Şubat’taki yeni ay ile birlikte sorunlu ilişkilerinizi düzeltme, halkla ilişkiler veya organizasyon konularında yeni başlangıçlar, yeni anlaşma fırsatları söz konusu olacak. Aynı dönemde aile içinde hoş ve güzel ilişkiler, keyifli birliktelikler de yaşanabilir

alıntı
 
Geri
Üst