Oğlak Burcu Meleklerimize 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Oğlak Burcu Meleklerimize 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Bu konu; Oğlak Burcu Kasım 2012 Burç Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.




Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, burçlar hakkında babalar günü hediyesi dahil hemen her konuda bilgiler verdiğimiz forumumuzun bu bölümünde, oğlak burcu kasım 2012 burç yorumunu sizlerle paylaşıyoruz...



oglak-a3.jpg




Kasım ayına sosyal çevre alanlarınız ve arkadaş ilişkileriniz aktif olarak giriş yapıyorsunuz sevgili Oğlaklar… Oldukça aktif ve sosyal olduğunuz geçen ayın ardından, bu ayda da bu etkileriniz devam edecek. Artık biraz yorulmuş gibisiniz ve kafanızda bir sürü planlarınız var.Aybaşı arkadaşlarınız ve sosyal çevre hareketlerinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda kolay yanılmalara açık bir gün olabilir, o yüzden iş yaptığınız insanlarla bağlantılarınızı açık ve net tutmaya çalışın. Kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz çünkü yaprak gibi bir oradan bir oraya savruluyorsunuz. Arkadaşlarınızın sözlerinden kolay etkilenebilirsiniz.02 Kasım ve sonrası iletişiminizde ve ilişkilerinizde geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir.

08 Kasım'da parasal konularda kandırılmalara açık olabilirsiniz. Yanlış bir para hesabı, yapılacak bir alışveriş size zor zamanlar yaşatabilir. Parasal konularda eliniz açık olabilir ama bana kalırsa çok dikkat etmelisiniz. O yüzden kendi işinizi kendiniz yapmaya bakın ve başkalarından bu birkaç gün yardım istemeyin. 10 Kasım'daki dolunay, sizin aşk hayatınızda gerçekleşecek.Şüphe etmek ve bunun sonucunda eleştirel davranmak sizi zorlayabilir. Yine de gezmek, görmek ve eğlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.16 Kasım'da aşk hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir.

21 Kasım'da sosyal ortamlarda, arkadaş ilişkilerinizde parasal konularda kendinizden fazla taviz verebilir ve kullanılabilirsiniz. Bu yüzden parasal konulara bugün dikkat edin.22 Kasım itibarıyla artık geri planda durmanız gerekecek. Gelecek ayın planlarını yapabilirsiniz ama sakın önemli konular için harekete geçmeyin, biraz sabırlı olmalısınız. Yine bugün aile hayatınız olumlu etkiler altında olacak.25 Kasım'daki güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik bazı olaylar gündeme gelebilir. 26 Kasım'da eviniz ve ailenize karşı biraz sabırsız ve anlayışsız etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde var olan tansiyonlar bugün ortaya çıkabilir. Daha sakin durmanız gerekecek.27 Kasım ve sonrası aşk hayatınızda olumlu etkiler altında olacaksınız. Aşkı arayanlar ve yaşayanlar için süper bir gün olacak.
 
Geri
Üst