Onu unutmak mı istiyorsun ?

zuzu65

Yeni Üye
Üye
Onu unutmak mı istiyorsun ?
onu unutmak ayrılık testleri unutma testleri ayrılık testi onu unutmak için ne yapmalıyım
.

r_xbw1d31sppn2cyzpj2th.jpg


Dünyada hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Aşk da öyle!
Hayal kırıklıkları, engellemeler, uyumsuzluk gibi etkiler ilişkinizi bir anda noktalamak zorunda bırakabilir.


Peki bunları göğüslemeye ve onu unutmaya hazır mısın? Cevabın “hayır” ise işte sana onu unutmanı kolaylaştıracak 10 iyi yol...

1- Arkadaşlarınla konuş

Unutma ilk ayrılık acısını yaşayan sen değilsin. Arkadaşların, aile fertlerin ve daha çevrendeki bir çok kişi, en az bir kez yaşamıştır bu olayı! O halde neden onlardan yardım almıyorsun? Konuştukça açılacak ve duygularını daha iyi tahlil etme fırsatı bulacaksın.

2- Gerçek duygularını test et

Yaşadığın gerçek bir aşk mıydı, yoksa sadece fiziksel bir çekim mi? Bunu test etmek için biraz geç olabilir ama eğer hissettiklerin sadece bir çekimse bunun zaten geçici bir şey olduğu bilmelisin. Onu görmediğin zaman giderek azalacağından ve bir gün son bulacağından emin ol.

3- Görmemeye çalış

Ne demişler: “Gözden uzak olan gönülden ırak olur.” Her ne kadar ayrılığın ilk günlerinde aklından kolay kolay çıkmayacak olsa da, onu uzun zaman görmediğinde unutacağını bilmelisin. Bu nedenle onun olması muhtemel yerlere gitmemeye çalış. Hatta mümkünse, aynı arkadaş grubundakilerle bir süreliğine ilişkilerini askıya al.

4- Ailene zaman ayır

Sevgilin varken, ailen yüzünü görmeye hasretti. Şimdi onlara bir güzellik yap ve sevgiline ayırdığın zamanı onlara ayırmaya çalış. Dinginlik, huzur, güven hepsi bir arada! İlk zamanlar biraz sıkılır gibi olsan da, zamanla çok hoşuna gideceğinden emin olabilirsin.

5- Onu arama

Elin hep telefona gitse de bundan vazgeç. Özellikle de terk edilen taraf sensen. Bu ilişkinizi gereksiz yere uzatmaktan ve ikinizin de daha çok üzülmesinden başka bir işe yaramaz. Kendine hakim ol ve ne olursa olsun onu aramamaya çalış. Zamanla bu duruma alışacaksın.

6- Eğlenmene bak

Sanki sadece sevgilinle birlikteyken eğlenebilirmişsin düşüncesinden vazgeç. En yakın arkadaşlarınla dışarı çık, sinemaya git, bowling oyna, kırda piknik yap... Emin ol, bundan da çok zevk alacak ve sevgilin olmadan da keyifli vakit geçirebileceğinin farkına varacaksın.

7- Ona ait olan eşyaları ortadan kaldır

Fotoğraf, mektup, ya da sana aldığı bir hediye... Ondan geriye kalan her şeyi ortadan kaldır. Böylece onunla ilgili anılarının depreşmesini önlemiş olursun. Ama sakın hiçbirini imha etme. İleride onlara baktığın zaman acı çekmeyeceğin günler de gelecek.

8- Zamana bırak

“Zaman her şeyin ilacıdır” derler. Ayrılığın ilk günlerinde çok acı çeksen de, zamanla aklına bile gelmeyeceğinden emin olabilirsin. Bunun için üzülmene ve kendini yıpratmaya değmez.

9- Hobilerini geliştir

Onu kafandan uzaklaştırman için en iyi yollardan biri de yeni hobiler edinmen ve kendine bol bol zaman ayırman. Böylece onu düşünme fırsatını bulamayacaksın. Özellikle arkadaşlarınla birlikte yapacağın spor aktiviteleri çok işine yarayabilir.

10- Olumsuz yönlerini düşün

İlişkiniz boyunca mutlaka hoşuna gitmeyen davranışları olmuştur. Onu özlediğin zamanlarda birlikte geçirdiğiniz güzel anlar yerine, olumsuz yönlerini düşünürsen onu daha kolay unutabilir, hatta nefret bile edebilirsin.



.
 
Cevap: Onu unutmak mı istiyorsun ?

vallah ben unutmak için herşeyi denedim ama olmadı ama yinede paylaşım için sağol canım benim
 
Cevap: Onu unutmak mı istiyorsun ?

vallah ben unutmak için herşeyi denedim ama olmadı ama yinede paylaşım için sağol canım benim

Allah yardımcın olsun canım ...zaman neleri getirir neleri götürür belki öümüdeki günlerde çok güzel bir aşk da yaşayabilirsin bellimi olur...belki unutamazsın ama yaraların hafifler en azından...

herşey gönlünce olsun bebeğim
 
Cevap: Onu unutmak mı istiyorsun ?

8- Zamana bırak

“Zaman her şeyin ilacıdır” derler. Ayrılığın ilk günlerinde çok acı çeksen de, zamanla aklına bile gelmeyeceğinden emin olabilirsin. Bunun için üzülmene ve kendini yıpratmaya değmez.


bence en iyisi buuu zamannn....emeğine sağlıkk annemm teşeşkürlerr bu güzel önerilerin içinn:)
 
Cevap: Onu unutmak mı istiyorsun ?

nasihatlarıın için saol annnemm..inşallah bunlarııı uygulayabiliriimm.bakalım zaman neyiii gösteriiicekkk..bu zaman denen ilaç insalllah herkese iyi şeyler gösteriiir
 
bunlar cok iyi yollarmış

cok teşekküler ama bir şey var aynı sınıftayız bu nasıl olacak bunu bilemiyorum hayatta kalmak icin unu unutmak icin daima arkadaşlarımla egleniyorum ama onu görünce ne yapacagımı bilmiyorum bu konuda taktikleriniz nasıldır stratejik yönden yardım bekliyorum ben sizden
 
Geri
Üst