Örgü Erkek Yelek Modelleri Beylerin Şıklığını Perçinleyecek Örnekler

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Örgü Erkek Yelek Modelleri Beylerin Şıklığını Perçinleyecek Örnekler
Örgü Erkek Yelek Modelleri- Beyler nihayet sizi de örgü dünyasına sokacağız. Belki öremeyeceksiniz ama modeller eminim hoşunuza gidecektir. Sizlere çok şık gömlek üzerine giyeceğiniz kışın şıklığınıza şıklık katacak değişik el örgüsü modeller yazımızın içeriğinde olacak. Beğenmesi sizden örmesi hanımlardan.. Ceket altına sade gömlek giymek belki kışın soğuk günlerinde yeterli olmayabilir. Hem şık hem soğuk havalardan koruyacak örgü yelek modellerle daha rahat bir kış geçireceksiniz. Ceketinizin kaban altından kolsuz önden düğmeli örnekler çok kullanışlı olacaktır. Tek renk düz örgü farklı desenli değişik renkli örneklerle kışın sizin de kendinize has bir yeleğiniz olsun istemez misiniz? Hanımlar kadar çeşitli modeller yoktur belki ama çok modern ve hoş örnekler derledim. Yelekleri sadece orta ve üstü yaş giyecek değil artık gençlere bile özgü örgü yelekler var. Bakın hemen aşağıda abimize ne kadar da yakışmış desenli yelek örneği. Alttan uygun renkli gömlek ve kravat ile uyum sağlayabilirsiniz.


desenli onden dugmeli orgu erkek yelek modeli.jpg


Yine gri zikzak desenli v yaka önden düğmeli yelek modeli de sizin için bir alternatif olabilir. Anneler, eşler, ablalar haydi kolları sıvayın oğlunuza, kardeşinize ya da eşinize sürpriz yapın. Dilerseniz bu modellerin küçük örneklerini çocuklarınıza da örebilirsiniz.

el orgusu erkek yelek modeli desenli.jpg


Tarzınıza tarz katmak modern bir görünüm için aşağıdaki model ideal. İlla bir gömlekle giymeniz gerekmiyor tabii ki. Bu şekil sweat kazak ile de kombine edebilirsiniz. Yine dayanamayıp bayan yelek modeli ve yapılışını paylaşacağım. Simli ipten çok şık bayan yelek modelini buradan inceleyebilirsiniz.

el orgusunden erkek yelegi.jpg


V yaka kolsuz önden düğmeli modeller erkeklere daha bir yakışır diye düşünüyorum. Tabii siz daha farklı tarzlarda örgü yelekler örebilirsiniz. Aklınızdaki modelle bu modelleri kaynaştırarak hoş örnekler çıkarabilirsiniz ortaya. Yine de öneri ve görüşlerinizi her zaman bekleriz. Yapacağınız modelleri burada bizlerle paylaşırsanız bizler de mutlu oluruz. Erkeklere dair örgü modellerimizi paylaşmaya devam edeceğiz...

v yaka kolsuz orgu erkek yelegi.jpg
 
Geri
Üst