Örgüden Rengarenk Klozet Takımları İle Banyolar Daha Güzel

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Örgüden Rengarenk Klozet Takımları İle Banyolar Daha Güzel
Örgüden Rengarenk Klozet Takımları- Örgü ile arası iyi olan hanımlar evlerinin tüm örgü ihtiyaçlarını gideriyor. Nette dolaştığımda neler görüyorum neler. Örgüden de klozet takımı mı olurmuş diye sorabilirsiniz ama inanın harika modeller sizi bekliyor. Hepsini sizler için yazımızda derledim. Beğendiğiniz modeli örmeyi deneyebilirsiniz siz de. Banyonuzun dekorasyonunda önemli bir rol oynayacağını düşünerek tığ işi şişle yapılmış motiflerle süslenmiş harika örnekleri göreceksiniz. Genel de klozet kapağı, klozet önü paspas ve ayrıca paspas olmak üzere buna bazen ek olarak peçetelik ya da çöp kutusu kılıfı örerek daha zengin bir görünüm de oluşturanlar var. Hanımlar hazır modellere o kadar para vermek zor geliyorsa bu örgü modelleri daha otantik ve daha hesaplı olacaktır. Hem eviniz için kendinizin güzel şeyler yaptığınızı görünce içinizi bir mutluluk da alacaktır. O tığ işi dantellerin klozet takımı üzerinde ne kadar hoş durduğuna bakar mısınız? Üzerine eklenen birkaç örgü gül motifi ile model daha bir kendini göstermiş diyebiliriz aşağıdaki görselimiz için. Şimdi ilk örneğimizle birlikte diğer örneklerimizi de inceleyelim.



bordo cicek suslemeli tig isi orguden klozet takimi.jpg


Yine tığ işi üzerindeki renkli motifleri ile ilgi çeken bu klozet takımı da çok şık. Hatta dikkatimi başka birşey daha çekti. Klozet takımı yanında bu şekilde peçetelikler de artık çok şık duruyor. Hem peçeteler direkt sırıtmıyor hem de daha hijyenik kalıyor.

cicek motifli orgu klozet takimi.jpg


Sıradan bir banyoyu hareketlendirmek bu rengarenk klozet takımları ile mümkün. El örgüsü klozet takımları ile banyolar çiçek açacak. Buradaki klozet takımı diğer örneklere göre biraz değişik. Şekli de modeli de ilgi çekici bir klozet takımı.

cok sik orgu klozet takimi.jpg


Örgü klozet takımları için sakallı ipler de bir fikir olabilir. Yumuşacık hoş görünümleri ile harika klozet takımı örebilirsiniz. Renk olarak banyonuzun dekorasyonuna uygun renkleri tercih etmek uygun olacaktır.

sakalli ipten cicek desenli uclu klozet takimi.jpg


Bir sakallı ipten yapılmış örgü klozet takımı daha. Sade örseniz bile üzerine örgü motiflerle süslemeler yapabilirsiniz. Aşağıdaki kelebek motifli klozet takımı harika bir görüntü sunuyor.

sakalli ipten kelebek motifli orgu klozet takimi.jpg


tig isi dantel orgu klozet takimi.jpg


tig isinden orgu klozet takimi.jpg
 
Geri
Üst