Örgüden yapılan çocuklar için boyunluk modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Örgüden yapılan çocuklar için boyunluk modelleri
örgü boyunluk modelleri, çocuklar için örgü boyunluk modelleri, örgü boyunluk yapılışı, bebek boyunluk modelleri, örgü işi çocuk boyunluk, açıklamalı boyunluk modeli

Örgü boyunluk modelleri, kış aylarının vazgeçilmezleri arasın da olmaya devam ediyor. Atkı modelleri yerine boyunluk modelleri son yıllar da kadın, erkek ve çocuklar için daha çok tercih edilen örgü modelleri oluyor.

Örgü boyunluk modellerini hazır bir şekil de satın alabileceğiniz gibi eğer elinizden örgü işi geliyorsa yapılışı kolay bir boyunluk modelini kendiniz de uygulayarak çocuğunuzun bu ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Çocukların bağışıklık sistemleri çok fazla gelişmediğinden dolayı kış ayların da gribal enfeksiyonlara yakalanma riskleri çok fazladır. Özellikle boğaz ve kulak enfeksiyonuna koruyucu olarak boyun bölgesini soğuk havalar da mutlaka sıcak tutmak gerekiyor.

Atkı modelleri de bu işi görüyor ama çocuklar bazen atkı modellerini takmak ve kullanmak istemiyorlar. Ama boyunluk modelleri atkıya göre daha kullanışlı ve rahat bir model olduğu için eminim ki çocuklar da örgü boyunluk modellerini severek kullanacaklardır;)

Sizlere hem kız hem de erkek çocuklar için farklı örgü teknikleri ile uygulanan ve örgüden yapılan boyunluk modellerini paylaşıyoruz.


boyunluk modelleri.jpg
çocuklar için boyunluk.jpg
kız çocuk boyunluk modeli.jpg
orgu-cocuk-boyunluk-modelleri.jpg
örgü boyunluk modelleri.jpg
örgü boyunluk örnekleri.jpg
pembe boyunluk modeli.jpg
saçaklı boyunluk modeli.jpg


Ayrıca küçük örgü evi tarafından you tube kanalına yüklenen örgü boyunluk modelinin açıklamalı yapılışını izleyerek evde pratik ve kolay bir şekil de modeli uygulayabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ve bunu yaparken de dünyanın en değerli varlığı olan çocuğunuza güzel ve kullanışlı bir boyunluk modeli uygulayabileceğiniz örnekleri sizler için paylaştık.


Bu konular da ilginizi çekebilir

örgü salaş boyunluk modelleri

nako boyunluk modelleri

Derya Baykal boyunluk modelleri
 
Geri
Üst