orjinal parfüm diye kazıklandım

melekannesi

Aktif Üye
Üye
orjinal parfüm diye kazıklandım
duty free parfüm, orjinal parfüm nasıl anlaşılır, orjinal parfüm anlama

Geçenlerde eşimle birlikte bir alışveriş yerinin önündeydik o sırada eşimin biriyle sohbet ettiğini görüp merakla yanlarına yaklaştım dedim bir tanıdğı heralde ondan sohbet ediyor. meğerse iş başkaymış adamın dediği şuydu kendisinin duty free de çalıştığını kendilerine prim olarak orjinal parfüm verdikleri ve onunda ihtiyacı olmadığı için oldukça düşük fiyata bize satmak istediğiydi.

Daha önce ne yalan diyeyim inandık hatta balıklama atladık 7/8 tane parfümü bide yanında orjinal dediği erkek kol saatine tam 400 tl para verdik nasıl sevindiğimizi de anlatamam çok kar ettik diye:( eve gelip parfümleri açmaya başladım inanın orjinal kutusundan ayırt edemezsiniz sonra kokularına baktığımda hiçbirşekil de kalıcı olmadığını gördüm sıkıyorsunuz 5 dakika sonra koku falan kalmıyor çok üzüldüm anlatamam üzüntümü:(

Sakın ola ki kanmayın bu duty free parfüm satıcılarına kutuların üzerinde duty free etiketi var tamamen herşey orjinal görünüyor inanıyorsunuz ama bunların yaptığı yeni dolandırıcılık yoluymuş internette biraz inceleme yapınca aynı yöntemle sahte parfümleri orjinal diye düşük fiyatlarla satmışlar hep..

Aklınızda olsun biz yandık bari siz yanmayın
s-e40eeff1ca21d4b63f04a041c0d599a31301b91c.jpg

 
Kötü deneyim olmuş. Maalesef gerçeğini sahtesin den ayırd etmek çok güç. Sadece parfüm de değil bir çok ürün de aynı sahtekarlık söz konusu.Çantalar, ayakkabılar vs..Resim de şişeler de olan renk farklılığı az da olsa farkediliyor. Geçmiş olsun canım , yararlı paylaşımın için de teşekkür ederiz .
 
adminim görseniz zaten sizde sahte olduğunu anlayamazsınız inanın bana kutusu ambalajı hatta üzerinde duty free barkod bile var taki içini açıp kokuya bakana kadar anlamıyorsunuz çok üzüldüm orjinal parfümler çok pahalı şimdiye kadar kıyıpta alamamıştım bu çok cazip gelmişti bize ama kazıklandık resmen dolandırıldık bizim gibi çok kişiyi böyle dolandırmışlar:(
 
Şu cep telefonların dan barkot okutma uygulaması vardı. Acaba tüm ürünler için geçerlimi merak ediyorum.Heberler de görmüştüm. Şayet böyle bir durumda ürünün orjinalmi yada sahtemi olduğunu kolaylıkla anlayabiliriz.Biraz araştıralım. Böyle bir uygulama varsa telefonlarımıza indirelim.
 
Valla hiç şaşırmadım herşeyin sahtesini yapıyorlar. Yediğimiz pirincin yumurtanın yaptıklarına göre parfümü hayli hayli yaparlar. Sizden aldığı paranın hayrını görmesin dost kazığıda bu olsa gerek. Güvenip almışsınız .İyiki böyle bir paylaşım yapmtınız .Bizlerde gözlerimizi dört açalım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst