Para sıkıntısı çeken ev hanımları sizde durum nasıl ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Para sıkıntısı çeken ev hanımları sizde durum nasıl ?
Selam kızlar para sıkıntısı çeken ev hanımlarından yorum istiyorum. Şimdi her ne kadar ekonomi süper uçuyor kaptı gitti her kes bizi kıskanıyor şeklinde havuz medyalarında ve televizyon kanallarında haberler dönse de ben evime yaptığım alışverişten ekonominin gerçekten hiç ama hiç iyi olmadığını görüyorum. Daha bir sene öncesine kadar aldığım pınar süt 2,3 3 tl arasında iken şimdi 6,5 olmuş e maaşlar aynı alım gücü en az yüzde yüz düştü. Sizler ne yapıyorsunuz allaşkına nasıl geçim yapıyorsunuz.

Ben bu sıkıntılarda a101 ve bim gibi mağazalara yönelerek değişik markalar deniyorum en azından alım gücü yüzde 50 daha iyi gibi geliyor bana öyle de böyle de doyuyoruz ama durumlar gerçekten de fena bırakın para biriktirmeyi artık gün günü arar oldu. Allahtan evimiz kira değil de öyle yırtıyoruz. Ya öğrenci de okutuyoruz 4 tane var ya durumlar öyle böyle değil.
gecim sikintisi ekonomi berbat.png

Sizde doğalgaz faturaları nasıl geliyor geçen sene en babası 400 tl gelen fatura 870 tl geldi geçen ay bu ay açmaya korkuyoruz ama acayipte soğuk yaptı. Sahi sizler ne yapıyorsunuz sizde geçim nasıl bu olay geçim sıkıntısı bi tek bana mı vurdu Sahiden her şey güzel mi siz ne yapıyorsunuz bana bi söyleyin kızlar.

Ev ekonomisi için de bilgileriniz ya da ne bileyim değişik öngörü ya da fikirleriniz var ise paylaşın da onuda yapalım.

MİLLET AÇ AÇÇÇÇ :D:D
 

Buraya yazan arkadaşlar sahi para biriktiriyor musunuz yahu ben geçim yapamıyorum ha :)
@SadmiN ne desem bilemedim ya
gerçekten geçim çok zor şimdiki zamanda her şey çok pahalı dün akşam markete gitik eşimle sadece kuru bakliyat ve yağ peçete yani et yok meyve çerez yok 267 tl ödedik ya ben şok doğal gaz faturası 567 tl elektirik 150 geldi
 
Oldu olacak eski atalarımızdan kalma usül ile yıka mügü kil ile yıka :D:D Hem deterjanada gerek yok kille iyicene ov sonra az suya batır çıkar :D:D Bizi bu hale getirenlere nalet olsun :D:D
 
ciden kız bulaşık makinesi deterjanı
çok fazla geliyor inan ben demedim hiç fark yok dene gör çamaşır makinesinde öyle :bulas:
 
şu ana çok sinirliyim ya anamın su boruları donmuş kadın mağdur kalmış dedim gel buraya dedi yok gelmem
tabi ardadi sıcak su dökmüş geliyor biraz dedi akşam ona giderim belki. ya çok üzüldüm
 
Su boruları mı vay anasını memleket donuyor ya niye hangi şehirde ki garibim selam söyleyeydim gı ellerinden öptüğümü ilet :)
 
Geri
Üst