Payetli Kıyafetlerle Nasıl Şık Olunur?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Payetli Kıyafetlerle Nasıl Şık Olunur?
Bu sayfa; Payetli Kıyafetlerle Nasıl Şık Olunur konusu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, payetli ve ışıltılı kıyafetler giymek gerçekten de zordur. Zira ucunu biraz fazla kaçırırsanız iş rüküşlüğe kadar gider. Oysa uygun kombinler ve aksesuarlarla payetli kıyafetler sizi muhteşem gösterebilir. Eğer hep bu tarz kıyafetler giymek isteyip de cesaret edemediyseniz, bu makalemiz size hayli yardımcı olacaktır...


payetli-1a6.jpg



Günlük kıyafetlerle giymek

Şu sıralar payetleri giymenin en popüler şekli günlük kıyafetlerle kombinlemek. Payetli kıyafetinizi kot gibi günlük parçalarla kombinleyerek hem şık, hem de stil sahibi olabilirsiniz. Üstelik bu görünümle hem gündüz işlerinizi halledebilir, hem de geceye devam edebilirsiniz.


Sade tutmak

Payet giymenin en dikkat edilmesi gereken yanı abartıya kaçmamaktır. Aklınızda kıyafeti düşünmeyi uzattıkça, aşırıya kaçma ihtimaliniz de artar. Sade düşünün, çizgilerinizi belirleyin ve tişört gibi sade parçalarla birlikte kullanın. Parlaklığı göstermek istediğinizde de sade parçalar, her zaman parlak parçayı öne çıkartır ve onun dikkat çekmesine izin verir.


Siyahtan farklı bir renk tercih etmek

İçinde kendimizi rahat hissettiğimiz renkleri seçmemiz son derece normal ama bu sezon, biraz farklı renkleri denemenin zamanı. Parıltılı kıyafetinizi dore, lame, bronz ya da beklenmedik mavi veya yeşil tonlarda seçmenizi kesinlikle öneririz.


Tek parça giyinmek

Parıltı söz konusuysa, bunun sadece tek bir parça parıltılı kıyafet olması çok önemlidir. Birkaç parıltılı kıyafeti asla bir arada giymeyin, yoksa kendinizi bir disko topu gibi hissedersiniz.


Uygun ikiliyi yaratmak

Parlak detaylar daima önde olmalı ve giysinizin diğer parçalarıyla yarışmamalıdırlar. Kıyafetlerinizi seçerken, parıltılı olanın önde olacağı ve diğerinin onun ışıltısını ya da duruşunu bozmayacağı parçaları tercih etmeye dikkat edin.


Aksesuarlarda kullanmak

Eğer hala payetli veya ışıltlı kıyafetler giymek için sizi yeterince cesaretlendiremediysek bunun yerine aksesuarlarınızda parıltılar kullanmanızı öneririz. Bir çift parlak ayakkabı ya da bir çanta kıyafetinize anında hava katacaktır.


Göz alıcı

Göz alıcı ve ultra lüks bir görünüm için ışıltılı kıyafetinizi ipek, dantel ya da kadife gibi ultra lüks detaylarla kombinleyin. Gecenin parlayan yıldızı olacağınızdan emin olun!


Takınızı minimal şekilde kullanmak

Eğer dikkat çekici ve parıltılı bir kıyafet giymeye karar verdiyseniz asla ama asla fazla mücevher kullanmayın. Mümkün oldukça az ve sade takıları seçin.
 
Geri
Üst