POLIKISTIK OVER VE SOGAN KURU

babywhenareyouonboard

Yeni Üye
Üye
POLIKISTIK OVER VE SOGAN KURU
Degerli anne adaylari,

1 senedir evliyim ve 1 senedir bebek dusunuyoruz. Herkes arzu ettiginde hamile kalinabilir diye dusunuyordum evlenmeden once ama maalesef dusunuldugu kadar kolay degilmis, nasip :)

Boyum 1.63cm kilom ise 61kg.

Esim ile doktora gittik ve polikistik over'den suphelendigini soyledi doktor hanim, henuz test falan yapmadik cunku testler adet olundugunda yapilmasi gerekiyormus. Bana vermis oldu jinekolog filminde tesbih taneleri kadar siraya dizilmis kistler oldugunu net olarak gorebiliyorum.

Internette polikistik overi arastirirken Ibrahim Saracoglunun vermis oldugu sogan kuru ilgimi cekti ve su an sogan kurunu uguluyorum. 6. gunumdeyim.

Youtube'da Ibrahim Saracoglunun Zahide hanima ciktigi programda net bir sekilde kuru tarif ediyor ve dedigine gore adet bitiminden 2 gun sonra kure baslanmasini tavsiye ediyor.

Calisan bir bayanim oyuzden aksam eve gidince kuru iciyorum birde gece yatmadan once.

Yumurtaliklarimda ara ara agrilar hissediyorum ama piskolojik oldugunu dusunuyorum :)

Inanarak iciyorum kuru, yuce Rabbimin bitkileri meyveleri sebzeleri nelere kadir. Cok guzel hikayeler okudum forumlarda umarim bir dahaki yazimda hamile oldugumu sizlerle paylasmanin mutlulugunu Rabbim bana saglar.

Hepimize kolay gelsin :hamileyim:
 
Aramıza Hoş geldiniz. Rabbim sizin gibi isteyen dileyen herkese Cümle kullarına nasip etsin inşAllah. Bu ara da güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :D:D
 
aramıza hoşgeldiniz. Soğan kürünü bende denemiş biri olarak 15 gün içmiştim yanılmıyorsam zaten 15 günü geçmemek gerektiği önemliydi. Hamile kalmayı kolaylaştırıcı adet düzensizliğini giderici etkileri var. Ayrıca yumurta geliştirici bir kür. Bununla birlikte incir kürünü de denerseniz daha iyi fayda göreblirsiniz diye düşünüyorum. İnşallah faydasını görürsünüz gerçekten etkili bir kürdür ikisi de sonucu burada bizimle paylaşırsanız seviniriz...
 
Sogan kurunu bitirdim arkadaslar, aradan 2 hafta gecti ve su an inanilmaz bir bel agrisi kasiklarimda agri ve ara ara akintim oluyor...normalde duzensiz olarak kirk gunde bir adet goruyorum ve suan 29.gunum doluyor yani eger sogan kuru ise yararsa bu aralar adet gormem gerekiyor veya daha iyisi hamile olmam gerekiyor :D Aslinda kafamdan hepten atmak istiyorum hesaplamalari ve vucudumu dinlemeyi ama yapamiyorum. Bu gece ruyamda hamilelik bulantim oldugunu gordum resmen iyice kafayi yemeye basliyorum..

Hollanda'da yasiyorum ve en son jinekologa gittigimde hamile kalman icin bir sebep yok dedi sabretmelisin dedi...ve hatta ben Turkiyedeki doktorun bana koymus oldugu polikistik over tesisinden bahsetmeseydim doktor bana hic demiicekti bile polikistik overim oldugunu...

Anlayacaginiz UNUTMAK istiyorum ama UNUTAMIYORUM...ve eminim benim bu kendime yasattigim bos stressten dolayi hamile kalamiyorum.

Bunu basaranlar lutfen banada destek cikabilirmi :(

Simdiden vakit ayirip okudugunuz icin tesekkur ederim <3
 
Geri
Üst