Pre-intermediate - Vocabulary Quiz

  • Konbuyu başlatan Bilge Gökçen
Bilge Gökçen

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
pre intermediate quiz pre intermediate vocabulary konuları konuları ingilizce
QUIZ on VOCABULARY
1. We do everything we can to make our ... happy.
a. custumers
b. costumers
c. customers

2 . There were so ... people in the supermarket today!
a. many
b. much

3. Which of the following is a synonym (word with the same meaning) for »rich«?
a. poor
b. well-off
c. hard up

4. Apples, pears and oranges are ...
a. fruits
b. vegetables
c. sweets

5. How ... shoes has she bought?
a. many
b. much

6. When you buy stationery, ask for a ...
a. receit
b. receipt
c. reciet

7. Where can you buy meat?
a. at the butcher's
b. at the shoe shop
c. at the newsstand

8. All but one item can be bought at the greengrocer's. Find the word that does not fit in.
a. cheese
b. apples
c. oranges
d. potatoes

9. How ... meat would you like?
a. many
b. much

10. Which of the following words is an antonym (the opposite) for »to lend«?
a. loan
b. give
c. to borrow

11. All but one item can be bought at the clothes shop. Find the word that does not fit in.
a. cardigans
b. toys
c. mantles
d. trousers

12. Sorry, I don't have ... change.
a. some
b. many
c. any

13. Which of the following words is a synonym (word with the same meaning) for »money«?
a. stones
b. cash
c. paper


14. Which of the following words is an antonym (the opposite) for »to buy«?
a. to pay for
b. to purchase
c. to sell

15. Where can you buy boots?
a. at the shoe shop
b. at the pet shop
c. at the greengrocer's

16. Where can I try this ...?
a. on
b. off
c. about

17. It's ... expensive.
a. to
b. two
c. too

18. Cardigans, trousers and shirts are ...
a. clothes
b. underwear
c. shoes

19. Which of the following words is an antonym (the opposite) for »open«?
a. unlocked
b. closed
c. ajar

20. Where can you buy an alarm clock?
a. at the butcher's
b. at the watch maker's
c. at the newsstand

21. Our customers don't buy ... ice-cream in winter.
a. much
b. many

22. Where can you sleep?
a. in the living room
b. in bathroom
c. in bedroom

23. Which one doesn’t belong to the kitchen?
a. fridge
b. cooker
c. wardrobe
d. table

24. In a living room you can’t see …..
a. an armchair
b. a bathtub
c. a sofa
d. a fireplace

25. We put our books and things on _____
a. shelves
b. chairs
c. plants

26. Which part of the house is outside?
a. bedroom
b. garage
c. study room

27. Where can you buy some medicine?
a. at the butcher’s
b. at the library
c. at the pharmacy
 
Bilge Gökçen

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Cevap: Pre-intermediate - Vocabulary Quiz

Answer KEY

1. C 15. A
2. A 16. A
3. B 17. C
4. A 18. A
5. A 19. B
6. B 20. B
7. A 21. A
8. A 22. C
9. B 23. C
10. C 24. B
11. B 25. A
12. C 26. B
13. B 27. C
14. C
 
Konuyu Başlatan Benzer Konular Forum Cevaplar
Bilge Gökçen İngilizce Genel 0
Bilge Gökçen İngilizce Genel 3

Benzer Konular


Üst