Merhaba, bahsettiğiniz ilaç ile tedavi olan bir çok kadın var. Kimi olumlu kimide olumsuz sonuç almıştır. Tam olarak probleminiz nedir? Neden gebe kalamıyorsunuz ? Durumunuz hakkın da biraz detay verebilirmisiniz ?
 
Merhaba 2 yıllık evliyim 5 ay klomen tedavisi gördüm rahim filmi çekildi sorun yok şimdide gonal f ile yumurta takibi yapılıyor 16. Gün doktorum c atlatma ignesi ve protestan 200 tablet yazdı ve ilaca başla dedi progestani hamile değil sem adet olunca birakmammi gerekiyor yoksa devam mi edeceğim
 
Merhaba, ilaç kullanımı ile ilgili yönlendirme yapmıyoruz. Doktorunuzla iletişime geçin gerekli bilgiyi alın.
 
Arkadaşlar bende nerdeyse 3 haftadır progestan kullanıyorum geçen ay 17 sinde reglim olmuştum ve benim 19 yada 21 gün sürüyor adet döngüm şuan 33 güne ulaştı 7 gün gecikti hamileyim yoksa bu ilaçtan mi reglim olamıyorum bilmiyorum :( 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı kafam çok karışık boşa umitlenmek istemio Rum. ..
 
Merhaba, bir çok kadında hormon bozukluğu,adet düzesziliği,yumurtlama problemi görülmektedir. Progesteron yumurtlama ve adet döngüsünün düzenlenmesinde rol alan, önemli bir kadın cinsiyet hormonudur. Progestan ilaç ise demin saydığımız, kısırlık,düşük tedavisinde , yumurtlama problemlerinde ve adet düzensizliklerinin tedavisinde kullanılır.
 
Merhaba, progestan kullananlarda mide bulantısı ve ağız kuruluğu gibi yakınmalar görülebilmektedir. Bunlar ilacın yan etkileridir. Bu durumda hekiminize danışmanız , durumunuzu rapor etmeniz sizin yararınıza olacaktır.
 
Merhaba, progestan kullanımı sonrası hastalarda baş dönmesi uyuklama ve yorgunluk görülebilir . Bu normaldir 45 dakika sürer bu etki. İlacı aldıktan sonra dinlenmeye çalışın ilerleyen saatlerde etki geçecektir.
 
Geri
Üst