Merhaba kızlar iki yıllık evlıyım 15aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Gıtmedıgımız doktor kalmadı.en son gıttıgm doktor rahim filmi çekti gecen ay bu ay da önce yumurta gelıstırmek için klomen verdi uç tane domunant yumurtam oluştu akabinde yumurta çatlatmak iğnesi estrofem ve progestan haplarını verdı. Kullandım.progestan bas dönmesi yapıyor.adetıme dört gün kaldı çok streslıyım yine olmayacak dıye. Psikolojik olarak çok yıprandım.sürekli ağlıyorum.ne yapmam lazım kızlar ya.bu şekilde kullanıp hamiş olan var mı
 
Merhaba, infertilite probleminiz için gerekli tedavi uygulanmış. Bir çok infertilite hastası bu tür tedavi ile gebeliği sağlayabilmektedir. Bu noktada yapmanız gereken tevekkül etmek ve stresten uzak durmak durmak. Progestan uzun süreli baş dönmesi yapmaz. Etkisi ilacı aldıktan 45 dakika sonra geçecektir. İlacı aldıktan sonra dinlemeye çalışın.
 
Kızlar sizde de progestan bittikten sonra mide bulantısı devam ediyor mu? Benim biteli nerdeyse bir hafta oldu ama mide bulandım hiç geçmiyor
 
Merhaba, ilaç bitimi sonrası bulantının olmaması lazım . Mide bulantınızın nedeni başka bir koşuldan kaynaklanabilir. İlacı reçete eden hekiminize durumunuzu belirttin.
 
Merhaba kızlar benimde adet düzensizliğim var bebek istiyorum altı aydır ama hala bir sonuç alamadım doktorum progestan 100 mg hap verdi günde üç defa on gün kullanmamı söyledi ilacımın biticeği gün kahve rengi akıntım oldu affedersiniz iki gunden sonra üç dört damla kırmızıya döndü buğün beşinci gün hala hastalanamadım dün test yaptım ama negatif çıktı ilacı kullananlarda nasıl bir belirti oldu ve kaç gün içinde kanama gördü acaba??
 
Merhaba, progestan adet gecikmesi yapabilir . Evde gebelik testi yaptıysanız hatalı sonuç alabilirsiniz. Yarın hcg testi yapın net sonucu alırsınız. Ayrıca testiniz negatif çıkarsa bir kaç gün içinde regliniz gerçekleşmez ise hekiminizle irtibata geçin.
 
Merhaba,5 haftalık hamileyim.dr uma zaman zaman kasık ağrım olduğunu söyledim.bana progestan verdi.ağrın oldukça kullan.günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi.çoğunlukla bel ağrım oluyor.ne olur ne olmaz diye hergün 1 tane alsam yeterli olur mu acaba?
 
Merhaba,5 haftalık hamileyim.dr uma zaman zaman kasık ağrım olduğunu söyledim.bana progestan verdi.ağrın oldukça kullan.günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi.çoğunlukla bel ağrım oluyor.ne olur ne olmaz diye hergün 1 tane alsam yeterli olur mu acaba?

Merhaba, her gebelik farklıdır. Bu nedenle risk durumunuza bağlı olarak size tavsiye edilen ilacı almanızı tavsiye ediyoruz.
 
meraba benin adet düzensizliğinden dolayı doktorum progestan verdi 3 gun kullan gunde 2 tane dedi 10 gun ara ver dedi 3 gun kullandım sonra 6 gun gecti adet oldum ama adetim 4 gun surdu normalde 7 gun suruyodu normalmi bu durum bide ilk gun cok sancılı gecti
 
Geri
Üst