Psikolojik olarak hamilemiyim diye düşünenler

Lavantaa

Yeni Üye
Üye
Psikolojik olarak hamilemiyim diye düşünenler
Psikolojik olarak hamile miyim diye düşünenler hamilemiyim diyenler için daha fazları Melekler Mekanı FORUM'da
Arkadaşlar bilgili olanlardan gerçek cevap bekliyorum, çünkü cok stresliyim. Nişanlım ile ocak ayında adetim bittikten 9-10 gün sonra surtunme ile ilişki yaşadık. Prezervatif vardi, prezervatif üstümden kalkarken cikti. Hemen spermleri sildim ıslak mendille iki kez, ve kuru mendillede sildim. Eve gelince duş aldım. Bu ay adetime 6 gün varken erken regl oldum stresten diye düşünüyorum. Ve 4-5 gün sürdü normal adetti pıhtılı ve tamamen kırmızıydı.
yalancı gebelik belirtileri.jpg


Ped de doluyordu. Ama ben yazılanlardan üstüne görme falan diye iyice korktum. Hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum arada vücuduma batma şeklinde ağrılar giriyor ama düşündükçe ve stres yaptıkça oluyor bu ağrılar. Bilgilerinizi aktarırsanız mutlu olurum...


PİSİKOLOJİK OLARAK KENDİNİ HAMİLE HİSSEDENLER BURADA
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sıkıntılı bir durum görünmüyor. Üstüne görme dediğiniz şey bu kadar basit değil. Ben hamile olmadığınızı düşünüyorum. Yaşadığımız şeyler stres kaynaklı bilginiz olsun.
 
Sıkıntılı bir durum görünmüyor. Üstüne görme dediğiniz şey bu kadar basit değil. Ben hamile olmadığınızı düşünüyorum. Yaşadığımız şeyler stres kaynaklı bilginiz olsun.
Ama bu karnıma, belime batma şeklinde giren ağrılar beni daha korkutuyor. Ama düşündükçe oluyor, bir şeyle ilgilenince yani unutunca yaşamıyorum. Bir de gününden erken oldum diye iyice korkmuştum. Bende olmadığını düşünüyorum ama yazılanlar beni bu duruma getirdi. Yine de çok teşekkür ederim.
 
Hayır hamilelik durumunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Gebelik ile alakalı çok güçlü şüpheleriniz de yok anlaşılan ama yi ne de beta hcg testi yaparak daha net sonuç elde edebilirsiniz. Bu testin sonucu yüzde yüzdür. Ama belirttiğim gibi hamile olduğunuzu düşünmüyorum kuruntu yapıyorsunuz.
 
Estağfurullah lütfen aklınızdaki tüm soruları bizlere anlaşılır şekilde gönderin, Cevap alacağınızdan emin olabilirsiniz. Sadece bekleyin :) Sevgiler aramıza hoş geldiniz.
 
Geri
Üst