Rüyada Doğum Yapmak

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Rüyada Doğum Yapmak
Rüyada doğum yapmak çok hayırlıdır, rüya sahibinin ruhunun her türlü kötülükten, acıdan ve azaptan arınmasına, hayat bulmasına ve tazelenmesine işaret eder. Rüya sahibi için karmaşık olan ve adeta bir düğüm haline gelen problemlerin giderilmesine, bu sayede rüya sahibinin dertten, sıkıntıdan ve zorluklardan solmuş yüzünün de gözlerinin de yeniden güleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir edilir. Rüyasında doğum yaptığını gören kişi bozulan sağlığına geri kavuşur, mutluluğu yeniden yakalar ve rahata erer.


doğum yapmak.jpg



Doğum rüyaları sıkıntılardan, dertlerden kurtulmaya delalet eder. Kötüye yorulmayan rüyalar arasındadır. Rüyanızda kendinizin değil de başka bir kadının doğum yaptığını görüyorsanız, sizin erkek çocuğu doğuracağınıza, erkek çocuk doğurması ise sizin kız çocuğu doğuracağınıza, kız çocuk doğurması ise sizin erkek çocuk doğuracağınıza yorumlanır.


Rüyada Doğum Yaptığını Görmek


Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.
Rüyada Erkek Bebek Doğurmak
Rüyada erkek bebek doğurmak, rüya sahibi için güzelliklerin en büyüğünü yaşamaya, daha önce hiç tatmamış en güzel duyguları tatmasına ve hayatının olumlu, köklü ve güzel şekilde değişmesine işaret eder.

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Rüya sahibi için sorunların büyümesi ve bir türlü çözülmez oluşu nedeni ile kendini adeta kötü bir bataklığın içine doğru çekiliyormuşçasına çaresiz ve mutsuz hissetmesine tabir edilir. Rüya sahibi bu dönemde çok mutsuz olacak ve çok üzülecek demektir.


Rüyada Doğum Sancısı Çekmek

Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, onu yaşayan bir ölüye çeviren tüm sorunlarını arkasında bırakmasına, esenlik bulup, rahata kavuşmasına yorulur.

Rüyada Bebek Emzirmek

Rüya sahibinin kendisi değil, çocuğu ile tabir edilir. Rüya sahibi ömrü vefa ettiği sürece evladına hayrı olacak ve aynı zamanda da evladından hayır görecek demektir. Rüya sahibinin evladının başarıları sayesinde koltukları kabaracak diye ifade edilir.

Rüyada Doğum Görmek

Rüyada doğum yapmak kişinin evinde, iş yerinde kısacası günlük hayatında yaşamış veya yaşıyor olduğu sorunlarının çözüleceğine, bir bebeğinizin olabileceğine, yeni girişimlerde bulunabileceğinize, başarıya veya yakın zamanda elinize geçecek bir servete işaret eder.

Rüyada Bekarın Doğum Yapması

Bekarsanız ve rüyada doğum yaptıysanız endişelenmeye gerek yok, evlenmenize işaret eder. En yakın zamanda kısmet bulacağınız anlamına gelmektedir.
Rüyada Annenizin Sizi Doğurduğunu Görmek
Rüyanızda annenizin kendinizi doğurma anını gördüyseniz hayatınız alt üst olabilir. Evliyseniz boşanabilir, hastaysanız ölebilir, zenginseniz batabilirsiniz. Bu karşı taraflı olarak düşünüldüğünde, hayatınız çok güzel de olabilir. Evlenebilir, sağlıklı bir yaşam sürebilir veya çok zengin olabilirsiniz.

Rüyada Kendinizi Doğum Yaparken Görmek

Rüyada doğum yapmak gibi kendinizi yaparken görmek kötü geçen zamanlarınızdan sonra nihayet güzel zamanların geleceğine ve hayatınızda güzel gelişmeler, kariyer atlamaları olabileceğine işaret eder.

Rüyada Doğum Sancısı Çekmek

Rüyasında doğum sancısı çektiğini gören kadın, çok kısa süre içerisinde sıkıntılarından, dertlerinden kurtulacak ve güzel zamanlara kavuşacaktır.

Rüyada Doğumhanede Bulunmak

Rüyanızda doğumhanede bulunup birçok bebeğin dünyaya geldiğini gördüyseniz iş hayatınız için olumlu haberlerin geleceğine inanabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni ve yüksek kazançlı teklifler alabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz.


Rüyada Herhangi Bir Canlının Doğduğunu Görmek
Rüyada bebek değil de, hayvan veya mitolojik bir canlı vs. doğumunu görmek de normal doğum görmek gibidir. Kazançlı ve güzel günler yakındır. Eğer rüyanızda hayvan doğurduğunuzu gördüyseniz o hayvanın mizacına benzeyen bir çocuk doğurabilirsiniz.
Rüyada Ölü Doğum Yapmak
Rüyada ölü erkek bebek doğurmak, atılım yapmak için kesin gözüyle bakılan bir kolaylığın, olanağın ya da avantajın elden gitmesi bu nedenle tüm planların bozulması ve kişinin de hayal kırıklığı yaşaması anlamına gelir. Rüyada ölü kız bebek doğurmak, rüyayı gören kişinin gerçekleştirebilse ya da başarabilse kendisine kolaylık, bolluk, huzur, bereket ve rahatlık elde edeceği bir işi gerçekleştiremesine ve bu imkanın kendisine sunulmamasına yorulur. Rüyada ölü ikiz bebek doğurmak, yaşanılacak olumsuz bir olayda kendini kafaca ona olacak diye hazırlamak ve büyük bir beklenti içinde olmak nedeniyle duygusal ve ruhsal kaybın daha derinden yaşanması demektir.
Rüyada Sezaryenle Doğum Yapmak
Rüyayı gören kişinin sonunda çok mutlu olacağına inandığı bir işte korkusuzca sonuna kadar gideceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder. Rüyada sezaryenle taş doğurmak, deyim yerindeyse kısır bir döngüye girmeye, bereketsiz, sağlıksız ve hayırsız işlere girmeye ve üzülmeye yorulur. Rüyada sezaryenle kedi doğurmak, arzulanılanın farklı nasip olanının farklı olmasıdır. Rüyada sezaryenle köpek doğurmak, bir planın ve girişimin ters yönde sonuç vermesi anlamına gelir.
Rüyada Hamile Olup Doğum Yapmak
Bir arzuyu gerçekleştirmek için zamanın rüya sahibinin yararına işlemesine yani geride kalan her günün kişiyi amacına yaklaştırdığına alamet eder. Adım adım mutluluğu yakalamaya yorulur. Rüyada birinin hamile olması ve doğum yapması, güzel bir olaydan etkilenerek onu kendi adına da istemeye, o duyguları tatmayı ve o hoşluğu yaşamayı kendinde hak görmeye yorulur. Rüyayı gören kişinin kendisine “benim neyim eksik” ya da “neden ben de başaramayayım” dedirtecek bir duruma şahit olacak ve ona imrenecek demektir.
Rüyada Tuvalette Doğum Yapmak
Bir yola çıkmaya o yolda yalnız kalmaya ve yardıma ihtiyaç duymaya delalet eder. Başka bir fikirle harekete geçmeye fakat zamanlamanın da tutmaması nedeniyle kendini beklenmedik bir hal içinde bulmaya bu yüzden telaşa kapılmaya, şaşırmaya ve ne yapacağını bilememeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin karşılaşacağı ya da yaşayacağı ilk anda avazının çıkacağı kadar bağırarak çevreye sesini duyurmak istemesine neden olacak bir olayı tecrübe etmesi demektir. İkincisinin yaşanması halinde rüya sahibinin tecrübeli olması sayesinde daha kolay atlatacağı bir durumla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir. Rüyada tuvalette ölü doğum yapmak, uğursuzluk ve melanet olarak nitelendirecek bir dönemden geçmeye ve bu sürede sağlık sorunlarıyla da uğraşmak zorunda kalmaya yorulur.
Rüyada Denizde Doğum Yapmak
Rüyayı gören kişinin herkese ve özellikle de ileride çocuklarına ve torunlarına anlatacağı sıra dışı, esprili ve hoş bir olay yaşaması demektir. Rüyada denizde kan kaybederek doğum yapmak, kolay olduğuna inanılan bir işin içine girdikten sonra aslında hiç de öyle olmadığını görmeye ve onun bazı zorluklarını yaşamaya işaret eder. Rüyada denizde bağıra bağıra doğum yapmak, herkesin fark edeceği ve haberdar olacağı bir olay yaşamaktır. Rüyada sancılar içinde doğum yapmak, kalabalık insanlar arasında bile kendini bazen çok çaresiz ve yalnız hissetmeye alamet eder.
Rüyada Kolay Doğum Yapmak
Rüyada evde kolay doğum yapmak, rüyayı gören kişinin büyüklerinden öğrendiği bazı yöntemleri kullanarak zor bir durumla baş etmeyi başarması anlamına gelir. Rüyada hastanede kolay doğum yapmak, işi uzmanlarına yaptırma imkanına ve lüksüne sahip olmaya böylece deyim yerindeyse elini suya sabuna dokundurmadan bir yolu sorunsuz, rahat ve sıkıntısız olarak aşmaya yorulur. Rüyada suda kolay doğum yapmak, kişinin sağlığını ve konforunu ön planda tutmasına ve her ne yaparsa yapsın bu iki konuya öncelik vermesine işaret eder.
Rüyada Normal Doğum Yapmak
Kimsenin maddi ya da manevi desteğini arkasına almadan tek başına bazı şeylerin üstesinden gelmeyi bilmeye yorulur. Kişinin özellikle duygusal olarak çok hassas ve zayıf olduğu ve bu nedenle esasen yanında insanların bulunmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir anında yalnız kalarak mücadeleyi kendi çabası sayesinde kazanmasıdır. Rüyada dışarıda normal doğum yapmak, her ne kadar doğal olsa da toplum içinde kalmak istenmeyecek bir pozisyona düşmeye ve utanıp sıkılmaya delalet eder. Rüyada evde normal doğum yapmak, geniş geniş yani özgürce hareket edilecek bir alanda dilediğince davranmak ve bunun rahatlığı içinde olmak demektir.


Rüyada Zor Bir Doğum Yapmak
Rüyayı gören kişinin tabiri caizse biraz daha dişini sıkması ve dayanması halinde ferahlayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet eder. Külfeti, zahmeti ve çilelisi çekilmeye değecek bir güzelliği yaşamaya ve o güzelliğe erişmek için şüphesiz bazı şeylere katlanmayı göze almak demektir. Rüyada sezaryenle zor bir doğum yapmak, sorunsuz olması amacıyla tercih edilen bir yöntemin umulduğu ve kişiye anlatıldığı kadar sorunsuz olmamasına yorulur. Rüyada suda zor bir doğum yapmak, rüyayı gören kişinin alternatifler arasında kendisine en cazip geleni seçmesine fakat seçiminden pek de memnun kalmamasına işaret eder.
Rüyada Doğum Yapmak İçin Hastaneye Gitmek
Rüyada doğum yapmak için yürüyerek hastaneye gitmek, rüya sahibinin kimseye zahmet vermek, ayak bağı ya da dert olmak istemediği için en zorda ve sıkıntıda olduğu anlardan bile fiziksel olarak da psikolojik olarak da sapasağlam durması anlamına gelir. Rüyada doğum yapmak için koşa koşa hastaneye gitmek, bir imkansızlık içinde olmak nedeniyle kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmaktır. Rüyada doğum yapmak için arabayla hastaneye gitmek, muradına ermek için ona gidecek en kısa ve en kolay yolu bulma şansı elde etmeye delalet eder.
Rüyada Evlilik Dışı Doğum Yapmak
Rüyada gizli şekilde evlilik dışı doğum yapmak, bir işi gerçekleştirmek için gerekli olan resmiyeti yerine getirmemeye ve sonra da bunun ortaya çıkması ve öğrenilmesiyle yaşanacak büyük sorunlara, dertlere ve problemlere işaret eder. Rüyada açık açık evlilik dışı doğum yapmak, rüyayı gören kişinin çok istediği bir şeyin bedelini ödemeye hazır olarak ve her şeyi göze alarak yaşamak istemesi demektir. Rüyada evlilik dışı doğum yapmak için yurt dışına gitmek, toplumun istemediği bir harekette bulunmaya bu nedenle insanlar tarafından anlaşılamamaktan ve toplum dışına itilmekten muzdarip olmaya alamet eder.
Rüyada Doğum Yapmanın Psikolojik Yorumu
Doğum yapmak, bireyde yeni bir yaşam kurma yönündeki hayallerin, isteklerin ve planların göstergesidir. Birey, hayatını yeniden yapılandırmak, hayatına yeni bir yön ve anlam kazandırmak istiyor demektir. Çünkü doğum yapmak demek, iki kişinin yani anne ve babanın hayatını kökünden değiştirecek bir gelişmedir ve ebeveynler bunu tüm zorluklarına rağmen yaşamayı isterler. Özellikle anne için hamilelik süreci ayrı bir zorluk, doğum anı ayrı bir zorluk, bebeği büyütmek çok daha büyük bir zorluk olacaktır. Ve bu yükümlülüğün büyük kısmını da göğüslemek zorunda olan kişi de yine annedir. Zahmeti bilindiği halde insanda doğal bir iç güdü olan üreme ve soyunu devam ettirme isteğidir. Dolayısıyla bireyin başka bir kimseyi de safına katarak yani yanına alarak gerçekleştirmeyi istediği radikal projeleri olduğu anlamına gelir.
 
Geri
Üst