Rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek

Ben ruyamda küs oldugum kişiye yalvarıyordum benimle barısması icin ve oda barısmak istemedigini soyleyince kapıyı carparak gidiyor ve tuvalette aynanın karşında agladıgımı gordum . lutfen yorumlar misiniz ?
 
Küs olduğum biriyle konuşmak

Mrb rüyamda uzun süredir küs olduğum birini yeşillikler içinde çocuklarını gezdirirken gördüm konuştuk ve bana hamile olduğunu söyledi. Şimdiden teşekkürler yorumunuz için
 
ben yaptığım hatadan şu anda çok pişmanlık duyduğum biriyle barışıyordum rüyamda. hemde bir anda,yanına gidip konuşmaya başlıyorum ve o hiç küsmüşüz gibi davranmıyordu,konuşuyorduk. lütfen cevap verir misiniz?
 
Rüyamda konuşmadıgım eski arkadaşımi göruyorum 3 4 seferdır hesap soruyorum acaba ne anlama geliyor
 
Eskiden çok yakın arkadastik sonra kusustuk dün gece rüyamda o u gördüm ve konuşuyorduk gülümsüyordu bu ne anlama gelir lütfen yardım edin
 
ruyamda kus oldugum eltımle barışmıştım ben gerçek hayattada barışmak çok istıyorum ama kimse barıştırmıyor ve ruyamda bırılerı aracılıgıyla barıştıgımı gordum sarıldım o agladı ben agladım ve sonra ona dedımkı bır gunahım daha sılındı acaba başka gunahım varmı dedım onlarıda ALLAHIMA telafı etsem dıye neden boyle gordum acaba inanain sabah kalktım ALLAHA yalvarıyorum aglıyarak barışıyım bişey vesıle olsun dıye
 
Merhaba arkadaşlar. Benim çok yakın bir arkadaşım vardı aramızda bir olay geçti ve küstük. Yanımızdaki 2 kişi benim tarafımdaydı. Kızın arkasından çok kötü şeyler konuştular ve şuan o kızın yanındalar. Bende rüyamda sürekli o kızı görüyorum. Onu sattığım için vicdan azabı çekiyorum. Ya barışıyoruz, ya kavga ediyoruz yada bir şey soruyorum ve beni tersliyor. Bu ne demek açıklar mısınız? Lütfen..
 
Verdiğiniz yorum tam olarak doğru karşımda ki kişiye yargısız olarak bağırdım o kişide bana küstü ve rüyada o benle hiç küsmemiş gibi konuşuyodu bende ona soruyodum sen bana küsmemişmiydin diyordum ama o kişi düşmanım değil eskiden çok çok yakın arkadaştık başka biri yüzünden küstük 2 haftadır konuşmuyoruz bu durumdan çok rahatsızım defalarca özür dilememe rahmen kabul etmedi onun için çok üzgünüm..
 
mehaba rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak ne anlamdadı ve bu rüyaya göre arkdaşıma mesaj atmalımıyım
 
ben sevdiğim bir kişiyle küsüm rüyamda amcamınoğluyla oturuyoruz ve amcamınoğlunun telefonu çalıyor ve o küstüğüm kişi beni istiyor telefonda amcamın oğlu telefonu veriyor ben konuşuyorum ama karşı taraf ses vermiyor bende kapatırken seni seviyorum diyorum bunun açıklaması nedir????
 
Geri
Üst