Rüyada ölmek ne demek ne anlama geliyor

Hak Hervanı

Yeni Üye
Üye
Rüyada ölmek ne demek ne anlama geliyor
Merhaba, ben çoğu zaman rüyada öldüğümü görürüm ama öldükten sonra görüntü kararıp uyanıyorum. Bazen Sabah Namazı kıldığımı görürüm, ama ağırlıklı şu şekilde sıralayabilirim rüyalarımı, yüksek yerlerden atlamak ve uçmak, yüksek yerlerden kuş misali süzülmek, rüya içinde iken rüya gördüğümü idrak etmek özellikle hoşuma giden rüyaların uyanıp uyuduktan sonra kaldığım yerden görmeye devam ediyor olması. Neye yormak lazım bilmem ama rüya görmek güzel.
 
Selamlar Hak Kervanı, Öncelikle Youtube üzerinden oluşturduğunuz, seslendirdiğiniz iman dolu videonuzu izledim. Çok hoşuma gitti. Emeğinize ellerinize yüreğinize sağlık. Ben bu yaşadıklarınızı yaşayanlardanız. Bunun iman ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Özellikle rüyada uçmak, güzel bir yoldasınız. Namazlarınızı kıldığınızı anlıyorum. Allah kabul eylesin. Rüya yorumlayamıyorum. Netten araştırdığım kadarı ile aşağıdakiler yazıyor o da doğru mu Allah Bilir :)

Rüyada ölmek, hayıra ve şerre, kişinin ailesiyle çok mutlu olacağına, eşiyle hiç sıkıntısı olmayacağı demektedir.Rüyada evinin bolluk ve bereket içerisinde geçeceğine, hayatının sakin ve huzurlu geçeceği anlamına gelmektedir.
 
Ha bu arada üyeliğinizi durdurdum. Malesef erkek üye alamıyoruz sitemize... Hörmetler...
 
Geri
Üst