Ruyami Yorumlar misiniz?

sevgi55

Yeni Üye
Üye
Ruyami Yorumlar misiniz?
rüyamı yorumla rüyamı yorumlarmısınız rüyanı yorumlat rüyanı yaz yorumunu al yaz tabiri çıksın
Merhaba melekler aranizda ruya yorumlayanlariniz varsa lutfen yorumlarinizi bekliyorum..
Ruyamda sik sik esimin benden once evlenip ayrildigini ben ikinci esi oldugumu goruyorum...Bu gecede yine kayinvalidem esim gorumcem bizde konusurken gorumcem esime akillanmadinmi daha bu ikinci evliligin diyo hemn esimin yanina gelip duyduklarim dogrumu diye esime vuruyorum ellerim aciyana kadar esime vurdum sonra diger gorumcem ogrendin mi sonunda diyor bana ...Lutfen anlatin bu nedir simdi bu ruya surekli tekrarlaniyor ama esime soruyorum sacmalama ruyanla beni sorrguyami cekiyosun benim hayatim okumakla gecti felan diyor...
 
Bence fazla takma kafana canim :)
Rüyalar tersine cikarmis :)

SIk SIk görmene gelince, belliki bilinc altina yerlesmis rüyan :)
Bundan kaynaklanabilir sürekli aynisi görmen :)

E$inede sormussun, ki umuyorum dogruyu demistir :)

Allah hayirli rüyalar nasip etsin :):)
 
hayırlara gelsin

hayırlara gelsin...

gördüğünüz rüya birçok anlam içerir... rüyanız ciddi bir çağrışım yapmaktadır. rüyanızı yorumluyabilirim lakin formun adap ve edebi gereği buradan soramayacağım bazı sullar sormam gerekir. ve cevap almam gerekiyor...

rüyanız ciddi dedim çünkü ciddi bir rüyayı 3den fazla görmek gerçek anlamda bazı durumlara delalet edebilir.
 
rüyalarımın yorumlanmasına ihtiyacım var..

üç kez birbirne çok benzeyen rüyalar gördüm.
BİRİNCİSİ: erkek arkadaşım beni telefonla çağırıyor ve süslü arabalardan birini seçmemi istiyor. bir arkadaşım da beni kuaföre götürüyor. kuaförden çıktığımda saçım yapılı ve üzerimde gelinlik varken sokaklarda yürüyerek dolaşıyorum. sonra kendimi babaannemin eski evinde buluyorum. üzerimde hala gelinlik var. önüme yemek koyuolar yemyorum. hadi salona gidelim diyorum. insanlar fısıldaşıyorlar. erkek arkadasımı soruyorum nerde diyorum kimse söylemiyor. bu düğün olmayacak diyorlar.
İKİNCİSİ: bu sefer anneannemin eski evindeyim ve üzerimde yine gelinlik var. ama gelinlik çok fazla uzun. ben söyleniyorum çok uzun diye. terziye götürürüz üzlme diyorlar. terzide gelinliğin ölçüsü alınıyor ve evde tekrar giydiğimde bu sefer çok kısa geliyor. ayaklarımı görüyorum. çok ağlıyorum, huysuzlanıyorum. akrabalarım oralı olmuyor, dolma dolduruyorlar.
ÜÇÜNCÜSÜ: küçük pencereli loş bir odada kendimi görüyorum ve önümde, içinde kesik bir kurdele ve bir yüzük bulunan bir tepsi var ve ben bunlara bakıp, bizi kendi halimize bıraksalardı gül gibi geçinip giderdik diyorum.
NOT: 2 yıldır bir ilişkim var. korkuyorum
 
slm ablacım bence senin eşinin senden sakladıgı bı beraberlıgı olmus ruya yorumlayamam ama fikrimi söylüyorum
 
merhabalar

slm ben yakın bir arkadasımın öldü haberini aluyordum.haberi alır almaz ağlıyordum okadar çok aglıyordum ki üstüne yanımda olan arkadas baska bir arkadasını daha öldügünü söyledi çok üzüldüm ama en cok ilk önce ki arkadasıma daha çok üzüldüm perişan oldum
 
Son düzenleme:
slm

canım arkadaşım rüyaların pek anlamıyok aslında sadece senın düşüncelerinin yansıması bu evlı olması çokmu önemli o şuan senın yanında senınle adamı rüyalarla sıkıp kendınden uzaklaştırma çok sıkıntıya düşersen istihareye yat o sana daha dogrusunu gösterır her rüya gerçek değildir bunu bil güzel bir ailen var bunu düşün geçmiş geçmiştir.
 
Eşine karşı sanki bir güvensizliğin var ve sürekli kafanda birşeyler yazıp çiziyorsun buda rüyalarına etki ediyor aslında rüyada kaynana görümce görmek doğum menasebetiyle birlikte ailenize yeni bir bireyin kalıcağına ve aile içerisinde birtakım tartışmalar olacağına yorumlanır.Hayırlara vesile olsun diyerek her rüyayı hayra yorma gerek öyle değil mi:)
 
Geri
Üst