Saç Aksesuarları

ms_enemy

Yeni Üye
Üye
Saç Aksesuarları
Saçlarınız için harika saç bakım önerilerini sitemizde bulabileceğiniz gibi aynı zamanda gelin saçları ve saç galerisi bölümümüzden de yararlanabilirsiniz.

Saçlarınızı güzelleştirecek saç aksesuarları için bir araştırma yaptım arkadaşlarım. Genelde aksesuarlar çok pahallı değiller bunun için yaptığım araştırmada buradaki televizyonda hep reklamlarını gördüğünüz tozlu.com sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Emin olun saçlarınıza yapacağınız küçük dokunuşlarla daha güzel görüntü elde edebilirsiniz. Özellikle saçlarında Saç tacı kullanmak isteyenler için koyu saçlarda daha belirgin görünecek altın rengi saç tacı alabilirsiniz. Yukarıdaki adreste var kızlar.

altın rengi olivin saç tacı.jpg

bunun haricinde Altın renginde başka bir model daha var bu görselleri de tozlu.com sitesinden alıyorum kızlar. Aşağıdan bununda örneğini görebilirsiniz fiyatı da pek pahallı değil 15 tl
altın rengi olivin saç tacı.jpg


Sizlere diğer bulduğum saç aksesuarları ile ilgili görselleri de alttan ekliyorum. Hoşunuza gidenleri bu siteden satın alabilir ve kapıda ödeme seçeneği ile taksitlede satın alabilirsiniz.

altın rengi olivin saç tacı.jpg
Altın rengi olivin saç askesuarı.jpg
Altın rengi olivin saç askesuarı.jpg
altın rengi olivin saç tacı.jpg
Gümüş renkli saç aksesuarı.jpg
Taç şeklinde saç aksesuarı.jpg
Tozlu saç aksesuarları.jpg
Tüy aksesuar - saç bandı.jpg
Tüy saç aksesuarı.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu güncellenerek yeni saç aksesuarları eklenmiştir. 26.03.2016
 
Geri
Üst