Sadece yumurtlama günlerindemi hamile kalınır?

  • Konbuyu başlatan hansel35
  • Başlangıç tarihi
H

hansel35

Forum Okuru
Sadece yumurtlama günlerindemi hamile kalınır?
merhaba sadece yumurtlama günlerinde mi hamile kalınır? mesela adetin son günü hamile kalınmaz mı takvime göre yumurtlamaya 12 gün var iken? adetleri düzenli kadınların yumurtlama günü de değişmez değil mi?
 
Selamlar tabiki evet sizlde olgunlaşmış yumurta yok ise bebek olma ihtimali de yoktur. Adetleri düzenli olan kadınlarımızın + - 1 2 gün şeklinde yumurtlama günleri olduğunu baz aldığımızda ( ki siz zaten bazı şeyleri biliyorsunuz yumurtlama vs ) hamile kalınma ihtimali yoktur hemde adetin son günü bu mümkün görünmemektedir. Sorunuzun cevabını almadığınızı düşünüyor iseniz lüften bu konuya yeni sorunuzu gönderiniz. Sevgiler.
 
aldım sorumun cevabını evet bazı kadınların yumurtlaması adet günüde olabiliyormuş bu adeti düzensiz kadınlar için geçerli sanırım değil mi? ben nişanlım ile onda boxer bende iç çamaşırı ve ped varken adetimin son günü olduğu için birşeyler yaşadık birleşme veya bir boşalma olmadı onun boxeri ıslaktı erkeklerde boşalmadan önce gelen sıvıdan dolayı bu sanırım benim iç çamaşırımı ve onu geçse bile pedi aşabilir mi? spermlerin delip geçme özelliği yok diye biliyorum çünkü :)
 
Geri
Üst