Selulite Kuşburnu ile çözüm

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
Selulite Kuşburnu ile çözüm
selulit kuşburnu kuş burnu kus burnu kusburnu
Şahsen ilkkez duyuyorum.Kuş burnunu hiç sevmem çok mayhoş bir tadı var ve bana hoş gelmiyor:DAma selülit sorunu olup kuşburnunu sevenlere güzel bir haber.Selülitlerinizden kuşburnuyla kurtulabilrisiniz.Nasıl mı?Buyrunuz...


kus-burnu-9432.jpg

Eski Başbakan Tansu Çiller'in, güzelliğini borçlu olduğunu açıkladığı kuşburnu çayının selülite de iyi geldiği bildirildi.
Bir süre önce "Çiller Çayı" olarak da anılan Anadolu'da çok bilinen ve tüketilen bir bitki olan kuşburnu içerdiği Vitaminlerle tam bir şifa kaynağı. 100 gram kuşburnunda 500 ile 1700 miligram C vitamini bulunuyor. Kuşburnunda ayrıca A, B1, B2, K, P vitaminleriyle Protein, mineraller, potasyum, sodyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, meyve asitleri ve şeker bulunuyor. Çekirdeğinde ise vanilin var.


selulit-6505.jpg

Kuşburnu, bulaşıcı hastalıklara ve soğuk algınlığına karşı, bedenin savunma sistemlerini güçlendiriyor, genel güçsüzlüklere ve yorgunluklara karşı da kullanılıyor. Besleyici ve güçlendirici, hafif müshil, idrar söktürücü özelliğiyle kabızlık ve safrakesesi, böbrek ve mesane rahatsızlıklarında rahatlık sağlayan kuşburnu ayrıca, böbreküstü bezlerini çok olumlu etkileyerek önemli hormonların üretimine destek sağlıyor. Kuşburnu, yara iyileştirici ve kanı temizleyici özelliğinin yanı sıra böbrek ve idrar yolu taşları ve kumlarında, kanlı idrarda, gut hastalığında, soğuk algınlığı ve gripte, bitkinlik durumlarında, rahim kanamasında, mide kramplarında, yanıklarda, yaralarda, yağlı yemeklere karşı duyarlılık durumlarında da kullanılıyor. Kan yapıcı, tansiyon düzenleyici, vücudun hastalıklara karşı direncini artırma gibi özelliklerinin yanı sıra hemoroit ve ülser gibi hastalıklarda da yararlı oluyor. Çok yoğun vitamin zenginliği nedeniyle gözlerin dostu olan kuşburnunu düzenli tüketen yani günde 2-3 bardak kuşburnu içen kadınların selülit derdi de sona eriyor.
Kuşburnu, A vitamini ve karotenoidler içermesi nedeniyle, gece körlüğü ve diğer göz problemlerinin yanı sıra akne gibi bazı cilt bozukluklarını önlüyor, bağışıklığı artırıyor, kansere karşı koruyucu etki gösteriyor. İçerdiği B1 vitamini, kan oluşumuna yardımcı oluyor, kavrama yeteneği ve beyin fonksiyonlarını geliştiriyor. Enerji, büyüme ve öğrenme kapasitesi üzerinde olumlu etkileri olan kuşburnu, vücudu yaşlanmanın, sigara ve alkolün zararlı etkilerine karşı koruyor. İçerdiği C vitamini ise dokuların gelişimi ve tamirini sağlıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
 
Geri
Üst