Şems aslan el kremi yapımı yumuşacık ve bakımlı eller için

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Şems aslan el kremi yapımı yumuşacık ve bakımlı eller için
Şems Aslan el kremi yapımı Şems Aslan doğal el kremi ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

DOĞAL EL KREMİ YAPMAYA NE DERSİNİZ?


Şems Aslan biliyorsunuz ki muhteşem tarifleri ile tanınmış bir insan. Ben de anlattıkları verdiği tariflere oldukça güveniyorum yapıyorum da. Şimdi de muhteşem bir el kremi tarifini yazımızda paylaşacağız. Elleri yıpranan elleri çok kuruyan özellikle çok su deterjanla uğraşıyorsanız bu doğal kremi mutlaka denemelisiniz. Yine her zaman kullanabileceğiniz özellikle soğuk ve kuru havalarda elleri nemlendiren ve koruyan onaran bir doğal krem diyebiliriz. Şems Aslan'ın Beyaz tv de yayınlanan Hayatta Herşey var adlı programda anlatmıştı bu doğal kremi. Hazırlayın bir küçük krem kabına koyun ve uzun bir süre de kullanabilirsiniz bunu. Bu kremi ellerinize düzenli bir şekilde sürün ve anında kremin etkisini farkedeceksiniz. Uzun vadede de yıpranmış ellerinize şifa olacaktır. Doğal el kremi ellerinize bakım yapacağı gibi lekeler varsa o lekeleri de yok edecektir. Ama kremi yaptıktan sonra bunu sürekli ve düzenli kulanmanız gerekmektedir. Özellikle akşam yatarken sürüp sabaha kadar elleriniz nasıl yumuşadığını ve onarıldığını sabah kalktığınızda farkedebilirsiniz.

sems aslandan el kremi yapimi.jpg


ŞEMS ASLAN DOĞAL EL KREMİ NASIL YAPILIR?


Şems Aslan el kremi tarifinde aslında her evde bulunan malzemelerle yapıyor. Evinizde yoksa bile kolayca bulabileceğiniz malzemeler yer almakta. Şimdi bakalım Şems Aslan el kremi tarifi nasılmış.
Malzemeler:
Bir cam kase
5 yemek kaşığı buğday nişastası bunun yerine mısır ya da patates nişastası da olabilir.
1 çay kaşığı susam yağı
1 tatlı kaşığı moomyo yağı bunu bulamayanlar bal mumunu eritip ekleyebilirler.
demlenmiş yeşil çay aldığı kadar eklenecek

Hepsini cam kasede birleştirin ve iyice karıştırın. Yeşil çay ile kıvamlı haline getirebilirsiniz. Harika bir tarif ilk fırsatta ben de deneyeceğim. Deneyenler olursa mutlaka yoruma öneriler ve fikirlerinizi bekliyoruz. Bu kremi günde iki kez birini yatarken birini de gün içinde işlerinizi bitirdiğinizde ellerinize sürebilirsiniz. Sürerken de sürmenin de inceliklerinden bahsetti Şems Aslan. Kremi sürerken ellerinize eldiven giyer gibi sürmeniz gerekiyor. Nasıl oalcağını aşağıda ki linkten izleyebilirsiniz. Hem kremin yapım aşamaları hem Şems Aslan'nın arada verdiği püf noktaları hepsini linkten izleyebilirsiniz hanımlar.

sems aslan dogal el kremi.jpg


Elleriniz kuruyor mu gergin mi hissediyorsunuz ya da çatlamalar mı oluyor bu krem tek çare diyebilirim. Doğal ve kesinlikle içinde gördüğünüz gibi kimyasal yok ve kendiniz hazırlıyorsunuz kendi el kreminizi bundan güzel şey var mı içinde neler var biliyorsunuz. Güvenle her gün kullanın farkı anında görün diyorum. Bu yazımızdan sivilce izleri için domates maskesi tarifi için tıklayabilirsiniz.

 
Geri
Üst