Sevgilimle arkadan ilişkiye girdik peçete ile sildim hamilelik olabilir mi ?

Ayse1234_

Yeni Üye
Üye
Sevgilimle arkadan ilişkiye girdik peçete ile sildim hamilelik olabilir mi ?
Sevgilimle arkadan iliskiye girdik adetimin 3. Gunuydu icime bosalirken ittim onu peceteyle.hemen sildik hamile kalirmiyim
 
Selamlar Sevgili Ayşe,

Hayatım arkadan yapılan ilişkilerde hamile kalma ihtimaliniz yok ki neden stres yapıyorsunuz. Sitemizde buna benzer bir çok konu bulunmaktadır. Peçete ile silerken ön tarafa gelmemesine özen gösterin onun haricinde hamile kalma ihtimaliniz yok.
 
Anal ilişki ile hamile kalmak anal yolla gerçekleşmez. Dikkat edilmesi gereken anal ilişki ile başlayan ilişkinin anal ilişki ile bitmiş olmasıdır. Bu şekilde hamile kalınmaz. Gebeliğin oluşabilmesi için spermin anal bölgeden vajina içine sızması gerekir . Buda düşük ihtimaldir. Sorunuza dair ayrıntılı bilgilerin yer aldığı konumuzu incelemeniz için aşağıdaki linkimizi ziyaret ediniz.

Ters ilişkiyle hamile kalınırmı?
 
Sevgilimle analdan ilişkiye girdik boşalma dışarı oldu ve hep ıslak mendille temizledik sonra ise vajinaya sürtünme oldu sevgilim adetinin üç gün geciktiğini söylüyor hamile olma ihtimali varmı
 
Bu tür bir birliktelikte gebelik söz konusu olmamaktadır.Fakat spermin anal bölgeden vajina içine sızması halinde gebelik düşük ihtimalde olsa söz konusu olabilir.Partnerinizin gebelik testi yapmasını öneriyorum.
 
Vajina ile sadece sürtünme oldu her hangi boşalma söz konusu değil Yine de test yapalımmı
 
Hamilelik kesinlikle söz konusu değildir heleki adet dönemin de ve anal ilişkide ihtimal bile yoktur rahat edebilirsiniz.
 
Geri
Üst