sevgiliniz/eşiniz sizi arkadaşınızla aldatsa???

vurmam onları çünkü sonrası
kötü allahından bulsunlar derim giderim arkama bile bakmam
 
Daha önce başıma geldi.Sevgilimle birlikte arkadaşımı öğrenip onları bastım.Yüzlerine vurdum rezilliklerini.Onlara acı çektiriceğime yemin etmiştim.Bu yeminimi de yerine getirdim.Yerlerde sürünüyor ikisi de.Benim gücümü öğrenmiş oldular böylece.Biraz üzüldüm ama değmezmiş:):)
 
ben ikisinide tavuk gibi yolardim sokakta ciplak kalirlardi :D en büyük rezillik bu iste
 
Sewgılımde degıl arkadasımda ararım ben sucu erkektır sonucta derım ama tabıkı oda bıter bende duser gozumden ama kız yuz verıyorsa erkek nereye kadar dayanabılırkı .. Yapmamalı ama olduysa ıkısıde duser bende..
 
her ikisindende tiksinirim ve ikisinide hayatımdan çıkarırım. Allah korusun basıma böyle birşey gelmesin sevdiğim insan bana böyle birşey yapmasın..
 
evgiliniz-esiniz-sizi-arkadasinizla aldatsa?

aslinda tum arkadaslar baska bi taraftan bakmislar olaya ben olsaydim aldatilan taraf af ederdim cunki her insan ikinci bi sansi hakeder ve her insan hatta yapabilir ama sadece 1 kere af edille bilir ve bu tekrarlanirsa hata deyil bi aliskanlik olur ve ozaman af edilmes ama her insan ikinci bi sansi hakeder
 
Ben şahsen öyle birsey düşünmek istemiyorum bile.allah kimsenin başına vermesin.sonuçta bir yanda sevdiğin insan bir yandan da arkadaşın.aslında o an neler yapacağımı az bucuk tahmin edebiliyorum.ikisinide hayatımdan silerdim ama bu kolay olmazdı.sonuçta onlara birşey olmazdı herhalde kendime yapardım içim içimi yerdi.ama genede allah vermesin eşimi çok seviyorum.allah şeytana uydurmasın.aslında aldatan insanlar acizdir diye düşünüyorum.kendisine saygısı olan insan böyle birşey yapmaz.ben aldatmayı kendime hiç yakıştıramam..
 
eşim yapsa bunu hayatım boyunca affetmem iksindede suç bulurum ne arkadaşıma ne eşime tek taraflı suçu yüklemem ne demişler''Yılan balığı sevgilim yılandan beter dostum''düşmanıma bile vermesinn allah'ım
 
Geri
Üst