Sevgiliye Hediye ( Sevgililer Günü Hediyesi)

Sevgiliye Hediye

Şuradaki ürünleri de incelemekte fayda var.
Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy
oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy_500.jpg



Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin


Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!


DONAN KUPA
donan_kupa_500.jpg



Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!


İşte karşınızda mevsimin hit ürünü… Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.


Aşk Dolu Kavanoz
ask_dolu_kavanoz_500.jpg



365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz


1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...


Cuplens - Objektif Bardak
cuplens_objektif_bardak_500.jpg



En yararlı objektif


Fotoğraf meraklıları bilir, iyi bir objektif çok iş yapar. Ama pahalı objektiflerin bile yapamayacakları vardır ki onları da Cuplens yapar! Çok fonksiyonlu replika objektif Cuplens hem bardak, hem kalemlik, hem küllük, hem para kabı...


Crystal Garden - Büyüyen Kristal
crystal_garden_buyuyen_kristal_500.jpg



Gözlerinize inanamayacağınız Feng Shui büyüyen kristal


Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 8 farklı mesajı sevdiklerinize iletiyor.


İçecek Şapkaları
icecek_sapkalari_500.jpg



Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için


Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.


DRIINN
driinn_500.jpg



Cep telefonları sürünmesin!


Cep telefonu kullanan herkesin işine yarayacak basit ve fonksiyonel bir üründür. Ürün, cep telefonunuzun şarj aleti ile duvar prizi arasına takılarak kullanılır.Driinn, cep telefonunuz için güvenli bir ortam sağlamanın yanında şarj cihazınızın kablosu için de kullanışlı bir alan yaratır. Hızlı yaşam temposuna pratik çözüm! Hepsi bu kadar. Bırakın Driinn ve şarj cihazı duvarda kalsın.


DİLEK FENERİ
dilek_feneri_500.jpg



Dilek dilemek için artık yıldız kaymasına ihtiyacınız yok!


Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şeydir yıldızlardır. Ancak bazen hain bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz “ah bir kaysa da dilek dilesek” diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabii eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri’ni yoksa! Üstelik 1 pakette farklı renklerden oluşan 5 dilek feneri bulunmaktadır!


DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI
dublor_yumurta_zamanlayici_500.jpg



Yumurtaların da artık dublörü var!


Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.


GİYİLEBİLİR DÖVMELER
giyilebilir_dovmeler_500.jpg



Kim demiş dövmeler kalıcıdır diye?


Dövme sahibi olmak havalıdır. Peki sonradan ya pişman olursanız? Çıkartırsınız olur biter! Yeni dikişsiz malzemesiyle, bu dövmeleri istediğiniz zaman giyin, sıkıldığınızda çıkarın. 7 farklı modeliyle o günkü modunuza göre bile dövmenizi seçebilirsiniz.


Book Safe - Kitap Kasa
book_safe_kitap_kasa_500.jpg



Değerli eşyalarınız bu kitapla çok güvende olacak


Tüm değerli eşyalarınızı bu dahice tasarlanmış kitap şeklindeki kasa ile koruyun! Eşyalarınıza göz diken hırsızın en son bakacağı yer olan kitaplığınızda bir İngilizce sözlük gibi duran kitabın içinde değerli eşyalarınızın olduğunu hangi hırsız akıl edebilir ki? Anahtarı sayesinde sizden başka kimse değerli eşyalarınıza ulaşamayacak!


Furry Handcuffs - Kürklü Aşk Kelepçeleri
furry_handcuffs_kurklu_ask_kelepceleri_500.jpg



Hayata heyecan katan kürklü kelepçeler


En özel dakikalarına biraz daha heyacan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri - Furry Handcuffs mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın!


EQUALIZER T-SHIRT
equalizer_t_shirt_500.jpg



Herkes üzerindeki demode t-shirtleri çıkarsın artık!


Herkes üzerindeki demode t-shirt'leri çıkarsın bakalım. Çıkar, çıkar çıkar hadii! İşte size bu yılın moda t-shirt'ü: T-Equalizer. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt sizi bir müzik setine dönüştürüyor. Emin olun tüm gözler üzerinizde olacak.


Şeşbeş Duvar Saati
sesbes_duvar_saati_500.jpg



<div>G&ouml;zleriyle saati g&ouml;steren şaşkın saatler</div>


<div>Duvarlarınızı s&uuml;slemeye aday en ilgi &ccedil;ekici, komik ve g&ouml;renleri hayran bırakacak aynı zamanda şoka sokacak Şeşbeş Duvar Saatleri sizlerle! G&ouml;zlerinden biriyle saati, diğeriyle dakikayı g&ouml;steren bu şaşı saatler ile saate bakmak artık &ccedil;ok keyifli olacak. Bırakın t&uuml;m o klasik saatleri, artık Şeşbeş saatler var!</div>


RENK DEĞİŞTİREN SAAT
renk_degistiren_saat_500.jpg



Odanıza gökkuşağını getiren dijital saat


Tarihi ve oda sıcaklığını gösteren alarmlı bir dijital saatiniz olsun istemez misiniz? Üstelik marifetleri bu kadarla sınırlı değil: Sürekli değişen 7 renkli LED ışığıyla, hem bir gece lambası görevi görüyor, hem de terapi etkisi yapıyor...
 
İnsanlar için önemli bir duygu ise sevgidir. İnsan, karşısındaki bireye sevgi duygusu besleyerek ayrı bir şekilde hissedebilir ve bu durumdan mutluluk duyabilir. Bu sevgi herkese gösterilecek bir duygudur. Basit bir adım ile birçok kişiye sevgi duygusu besleyebilirsiniz. Ancak bireyin tek kişiye duyduğu ve beslediği sevgi, diğer insanlara beslediğinden farklıdır. İnsan, ruh eşini bulduğunda ona farklı şekilde sevgi besler ve bunun adı ise AŞK’tır. Bireyler aşk’ı bulduğunda bunu daha güzelleştirecek adımlara yönelir. Bu adımlardan birisi ise, doğum gününde, yıldönümünde ve diğer özel günlerde veya normal bir günde de sevgiliye hediye almaktır. İnsan sevgisini gösterirken, bunu fazla abartabilir veya şaşırtacak nesneler seçebilir. Bu durumda bireyin mutlu olmasına ve bu durumdan mutluluk duymasına yardımcı olur.
Bireyler sevgiliye dair mutlu edecek ürünleri seçerek bunu kolaylaştırabilir. Şaşırtıcı fikirler her zaman sevgilinin yüzünü güldürmektedir Birey Sevgiliye dair kitap alabilir ve bu kitap içinde, aşk dolu sözcükler ile donatılabilir. Bu durum ise bireyi mutlu edecek durumlardandır. Bireyler, sevgililerini sadece sevgililer günüde, özel günlerde değil, normal günlerde de böyle şaşırtıcı hediyeler alarak veya yaparak mutlu edebilir
 
Eşimle bize her gün sevgililer günü. Bu nedenle özel bir planımız hediyemiz olmayacaktır. Haftada 1 eşim bana çiçek getirir ara ara hediyeler alır. Bende ona sıklıkla ihtiyacı olan şeyleri alıyorum. Evli olmayanlar için ergenler için bu günü önemi olabilir. Benim için yok .
 
Geri
Üst