Seyrek kirpikler i̇çin rimel önerisi kirpikleri gürleştirmek mümkün mü?

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Seyrek kirpikler i̇çin rimel önerisi kirpikleri gürleştirmek mümkün mü?
Seyrek kirpikler için rimel önerisi kirpikleri gürleştirmek seyrek kirpikler için ne yapılmalı daha fazlasını Melekler FORUM'da bulabilirsiniz.

SEYREK KİRPİKLER İÇİN NE YAPILMALI?


Gözlerimiz bakışlarımızı etkileyen önemli bir unsur. Peki ya kirpiklerimiz? Kirpikler bakışlara anlam katan ufak kıllarımız.:) Her halukarda evden çıkmadan eminim kirpiklerinize rimelle ufak dokunuşlar yaparak ahenk katıyorsunuzdur. Benim kirpiklerim düz ve seyrektir örneğin. Biraz rimel sürmeden çıkamıyorum evden alışkanlık oldu. İki çocukla bakım yapmaya filan uğrayamıyorum yani yapacak bir şey yok ama. Sizler için kirpik bakımı özellikle seyrek ve ince kirpiklere sahip olanlara doğal önerilerde bulunacağım. Sizler için araştırdım arkadaşlar özellikle piyasada ne olduğu belli olmayan rimelleri kullanıp olan kirpiklerinize de yazık etmeyin. Vazgeçemediğiniz çantanızda ana malzemelerden biri olan kaliteli ve kullanıcı yorumlarını okuyup memnun kalanlardan duyduğum kadarıyla rimel önerisi de yapacağım sizlere. Seyrek kirpikler evet bir rimellik iş ama aslında işin köküne inmek en güzeli. Rimel sürüyorsunuz ve düşünün çalışan bir bayansanız akşama kadar kirpiklerinizde kalıyor ve eve geldiğinizde de hemen makyajınızı çıkarmıyorsanız kirpikler pert. O an olmasa bile zamanla kirpikler eski dolgunluğunu yitirecek dökülmeye başlayacak seyrekleşecektir.
seyrek kirpikler icin bakim.jpg



KİRPİKLERİNİZE EN İYİ GELEN BAKIM NEDİR?

Kirpikler için söyleyeceğim ilk şey rimelleri kirpiklerinizde fazla tutmayın. Gerçekten rimel kirpiklerin düşmanı. Ama yine de vazgeçemiyoruz güzelliğimizden değil mi? Kirpiklere rutin yapacağınız bir bakım önerisinde bulunmak istiyorum ilk olarak rimel önerisini daha sonra yapacağım hanımlar. Kirpikleriniz için yapacağınız bu karışımı kaşlar için de uygulayabilirsiniz. Hem basit hem evde bulabileceğiniz sadece iki malzeme size yetecektir. İki çay kaşığı demlenmiş sayın suyundan ve iki çay kaşığı da demlenmiş kahve ılık şekilde pamuk ile kirpiklerinize sürebilirsiniz. Ama her defasında bu uygulayacağınız karışımı taze hazırlayın zaten zor bir karışım olduğunu da düşünmüyorum. Bunu uygularken dikkatli olun özellikle göz altınıza sürmemeye dikkat edin bu karışım göz altında koyu renk etkisi yapabilir. Kulak çöpleri vardır pamuklu onlarla daha kolay uygulama yapabilirsiniz. Bu karışımı gece yatmadan uygulayıp yıkamadan uyuyun ve uyanıp sabah kirpik ve kaşlarınızı yıkayabilirsiniz. Bu karışımı her gün yatmadan yapabilirsiniz. Sonucu da 40 güne farkedebilirsiniz. Bu karışım Şems Aslan'dan hanımlar aşağıda hemen linkten yapılışını izlemek isteyenler için.

dolgun kirpikler icin maske.jpg



KİRPİKLER İÇİN MASKARA ÖNERİSİ

Sizler için maskara önerisinde bulunacağım ama biz bayanlar buna engel olamadığımız için her gün mutlaka kirpiklerimizi dolgun göstermek için maskara sürüp evden çıktığımız için bir maskara önerim olacak. Kısa kirpiklere sahipseniz benim gibi ve de seyrek ise Maybelline maskaralar harika. Özellikle daha dolgun ve kirpikleri tek tek ayırarak kolayca çekebileceğiniz bir maskara. Bir önerebileceğim marka da L'Oreal Paris'in modelleri. Hacim ve dolgunluk kattığı için en çok tercih edilen maskaralardan. Peki sizin kirpiklerinize uygun maskara hangisi merak ediyor musunuz? Buradan yazımızı inceleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst