Shabby Chic Banyo modelleriyle dekoratif görünümlü banyolar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Shabby Chic Banyo modelleriyle dekoratif görünümlü banyolar
Eski, şık ve romantizmin birleşimi olan bir dekor stiliyle baş başa kalmaya ne dersiniz? Shabby Chic dekor tarzı olarak bilinen bir dekor anlayışı olan bu stilde son dönemlerin favori dekorasyon tarzını uygulama tercihinde bulunmuş olabileceksiniz. Beyaz ve ona eşlik edici roldeki pastel tonları bu dekorda görebilmek kolay. Banyo dekor değişiminizde bu sene bambaşka bir stil diyorsanız shabby tarz dekor anlayışını deneme tercihinde bulunma tercihini uygulamaya geçirebilirsiniz. Banyo mobilyasında eskitme uygulamaları yaparak, açık raflarla banyo ürünlerinin sergilendiği görünümler, çiçek ve gül desenli uygulamalar, kristal taşlı avize uygulamaları gibi tercihlerle shabby stil uygulamasını rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Resim galerimde de göreceğiniz üzere provence, country, vintage tarz stilleriyle göre başkalık yakalatan dekor stillerini görebileceğiniz shabby tarz dekorda kalite kaçınılmaz olabilecektir.


Banyonuza romantik hava yakışır diyorsanız….

Banyom şık olmalı düşüncesi içindeyseniz……

Banyonuzda eskiye ait kalıntılardan izler yakalama düşüncesindeyseniz…..

Fazla zaman kaybetmeyin. Tercihiniz shabby olsun yeter. Örneklerimi incelediğiniz zaman vintageden eskitme mobilya tarzı görünümlere kadar başkalıklara şahit olabilme olanağını yakalama şansınız olabilecek. Tasarımda farklılık arayanlar ya da modern hayattan keskin hatlı bir geçiş için başkalığı yerinde hissettirmek isteyenler için shabby tarz tek tercihiniz olmalıdır. Sizlerin beklentilerinizi karşılama konusunda bu tarz ihtiyaç giderici işlevsellikte olabilecektir. Sizlerin memnun ediciliğinizi yakalatırken aynı zamanda beğenilerle dolu yeni bir stil banyo ile sizleri mesut edecek bir seçenek olacak olan shabby tarz dekor anlayışından memnun kalabileceksiniz.


Otantik ve romantiklik adına arayacağınız tüm her şeyi yerinde gerçekleştiren bir tarz olarak shabby tarzı dekoru gerçekleştirmeye yardımcı dekoru burada bulabileceksiniz. Siz de yenilik arayışınızda ya da yeni ev dekor anlayışınızda başkalığı resim galerimdeki örneklerde bulabilme şansını yakalayabilirsiniz. Sizleri memnun edecek tüm banyo dekor detaylarını anlamlandırma tercihinizde bu tarz görünümlerle baş başa kalabilmeye ne dersiniz? Shabby tarz banyo dekor önerilerini inceleme fikri için var mısınız? Belki bu tarz banyo dekoru sizi nostaljik atmosferiyle unutulmaz dinlence keyiflerine hazırlayabilecektir.

beautiful-white-sink-with-floral-ornament-in-shabby-chic-bathroom-design.jpg
da41874770ff0e8504079b03b5ea682d.jpg
Good-Rustic-Chic-Bathroom-Decor-63-In-with-Rustic-Chic-Bathroom-Decor.jpg
1.jpg
2.jpg
 
Geri
Üst